Notícia

Jugues?

16 de abril de 2018

Des de l'antiguitat, fins al segle XXI, mirant futurs propers o no tant, pren part en els episodis que han perfilat la historia tal i com la coneixem, o imagina nous escenaris.

De la mà d'Albert Alegre, us proposem venir a jugar amb una tria dels millors jocs de taula del moment, com:

Churchill
Any 1943, Segona Guerra Mundial. Churchill, Roosevelt i Stalin comencen un seguit de conferències per determinar l'estratègia dels aliats enfront de l'eix. Tres líders mundials treballant junts per derrotar Alemanya i Japó. Churchill, joc de taula amb tema polític del segell GMT i que admet d'un a tres jugadors, recrea 10 conferències que van tenir lloc durant la Segona Guerra Mundial. A Churchill els jugadors hauran de cooperar i competir per poder fer avançar les seves agendes polítiques, alhora que intenten derrotar el Japó i Alemanya. Benvinguts a un joc de taula superior. Benvinguts a Churchill.

Mage Wars Arena
Aquest és el joc de fantasia que sempre heu volgut provar! Amb una esplèndida atmosfera fantàstica, Mage Wars combina els millors elements dels jocs de cartes col·leccionables i els jocs de miniatures. És un joc trepidant, ple de difícils decisions en cada torn. Prepara el teu llibre d'encanteris personalitzat i llança exactament el conjur adequat en cada moment. Endinsa't a l'arena com a Senyor de les Bèsties, Mag o Sacerdotessa, cadascun armat amb la seva pròpia estratègia. Un joc de Bryan i Benjamin Pope.

T.I.M.E. Stories
Un gran joc cooperatiu en què el que compta és la història i la nostra capacitat per a resoldre-la en el menor temps possible. Deixeu de banda les mecàniques complexes, pocs jocs tenen aquesta capacitat es submergir-te en una història fent-te oblidar que estàs davant d'un tauler, amb les seves cartes i daus.

Si tens més de 12 anys, apunta't-hi!
Informació i reserves al telèfon 93 890 40 30 o bé, a la pròpia biblioteca.