Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

La Biblioteca Torras i Bages romandrà tancada

12 de març de 2020

La Biblioteca Torras i Bages romandrà tancada fins a nou avís.

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès comunica que, amb motiu de la fase d’alerta per l’epidèmia de Coronavirus, ha constituït un comitè de seguiment que està en permanent contacte amb el Departament de Salut de la Generalitat i que avaluarà l’evolució de la situació i prendrà en cada moment les mesures de prevenció que es considerin oportunes.

D'acord amb les indicacions del Pla d’Actuació per emergències associades a malalties transmissibles emergents de potencial alt risc, que ha activat la Generalitat, l’Ajuntament de Vilafranca recorda que està activa la fase d’alerta d’aquest pla amb l’aplicació d’un seguit de mesures que seran d'aplicació durant un període de 15 dies, a partir del dijous 12 de març, que podrà ser prorrogat en funció de l’evolució de la situació.

L’activació d’aquesta nova fase d’alerta del pla respon a la necessitat de reforçar la implementació de noves mesures amb l'objectiu de contenir la propagació de contagis per coronavirus. Les mesures preventives afecten especialment l'entorn d'esdeveniments esportius i amb concurrència pública.

Per aquest motiu, a partir del divendres dia 13 de març, l'equipament municipal de la Biblioteca Torras i Bages romandrà tancat al públic fins a nou avís.

Així mateix, totes les activitats previstes a l’agenda de l’equipament queden necessàriament suspeses.

Podeu consultar les darreres actualitzacions informatives de l'ajuntament en relació al coronavirus en el següent enllaç.

Disculpeu les molèsties.