Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

La sala d’estudi Casa Amiguet amplia la seva obertura fins a finals de juliol

04 de juliol de 2019

La sala d’estudi Casa Amiguet, ubicada al carrer de La Palma, 24, amplia el seu servei per poder atendre principalment a aquelles persones que enguany es troben immerses en la convocatòria d’oposicions al cos docent del departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Per això, fins al 31 de juliol, coincidint amb la finalització de la fase d’oposició, la sala Casa Amiguet, que és la sala amb més aforament amb una capacitat per a 97 persones, obrirà en un horari diferenciat a l’habitual que durant el curs escolar té amb la finalitat de complementar-se amb els horaris d’estiu de la biblioteca Torras i Bages.

Els horaris específics de la sala durant aquest mes de juliol seran els següents: de dilluns a dijous, de les 9 del matí a les 2 del migdia; i divendres, de les 4 de la tarda a les 9 del vespre. D’aquesta manera, de dilluns a divendres, l’Ajuntament de Vilafranca posa a disposició de les persones usuàries espais d’estudi, de dilluns a divendres, matins i tardes.

Miquel Medialdea, regidor de Joventut, assenyala que “l’objectiu principal de les sales d’estudi és atendre les necessitats d’estudi lliure de l’estudiant d’estudis postobligatoris durant el curs escolar, batxillerat, formació professional i estudis universitaris. Però davant la necessitat puntual detectada per part de les persones opositores, creiem oportú ampliar de manera extraordinària el servei, confiant que les hi serà un recurs útil per encarar amb èxit aquesta fase final de les oposicions”

Per a més informació es pot consultar el web http://joventut.vilafranca.cat