Notícia

L’amor per l’escriptura et pot canviar la vida

09 de febrer de 2017

Bambi sap què és ser diferent, fins i tot el seu nom ho és. Sap què és sentir-se menyspreada tots els dies pels seus companys d'institut i no poder fer res per canviar-ho. Però l'escriptura li dóna la força que necessita per seguir endavant, perquè té la certesa que és bona en alguna cosa.

Liam mai ha tingut una família normal, i no només pels problemes econòmics. El seu pare és agressiu i beu més del compte, i la seva mare no vol veure la realitat. El futur no sembla amagar moltes opcions per a algú com ell, encara que en secret somia en convertir-se en escriptor.

Quan Bambi i Liam es coneixen en un taller d'escriptura, aviat s'adonen que la literatura els uneix més enllà dels llibres. Tots dos comparteixen allò que els salva de caure al buit, malgrat que ella procedeix d'una família benestant i ell és un noi de barri. Però, quan es tracta d'amor, pertànyer a mons oposats de vegades és un obstacle insuperable...

Bittersweet de Melanie Rostock, una novel·la que agradarà a tots aquells que volen històries amb personatges creïbles i vides reals. Ben escrita i amb un to que en ocasions pot resultar una mica dur, retrata la vida de dos joves en un món que no és idíl·lic. 

Accessibilitat