Notícia

Lectures infantils

05 de octubre de 2017

Entre aquestes llibres d’informació trobareu temes comla vida del gran pintor Renoir,  la fabricació de cotxes i camions amb LEGO i fins i tot un llibre il·lustrat sobre com tenir cura del teu gat o gos. No oblideu que a la vostra biblioteca teniu mil històries per descobrir i llibres per a totes les edats i curiositats.

¿Cómo funcionan las redes sociales? : ¡y todas las preguntas que te planteas cuando te conectas! / texto de Emmanuel Trédez ; ilustraciones de Halfbob
Per a què serveixen les xarxes socials? Tinc una bona e-reputació? Puc publicar a Internet qualsevol foto? Puc contactar amb famosos?
Drets, riscos, amistat, tot allò que cal saber per dominar les múltiples connexions sense enganxar-me!

Seres asombrosos : de los avispones asesinos a los delfines soñadores / José Ramón Alonso, texto ; Riki Blanco, ilustración.
La naturalesa presenta aspectes prodigiosos, esdeveniments sorprenents i comportaments terrorífics. Plantes, insectes i altres animals actuen d'una manera que a nosaltres ens sembla increïble per viure i perpetuar la seva espècie.
Llegint aquest llibre descobriràs històries de girafes i escorpins, de flors que fan olor de cadàver, formigues que defensen arbres i peixos que ballen com dos enamorats.

Historia del rock : la música que cambió el mundo / Jordi Sierra i Fabra ; ilustraciones de Xavier Bartumeus.
Com van néixer el rock and roll, el rhythm and blues, el brit pop, el heavy metal i el country ...? Com va sorgir la música de masses gràcies a fenòmens com Elvis Presley, els Beatles, els Rolling Stones, Bob Dylan, Queen, Kiss o Madonna? Història del rock és un viatge apassionant on coneixerem les tendències, les modes, els mites i llegendes, a més de les anècdotes dels cantants i les cançons que han donat forma a aquest gènere que va revolucionar la història de la música universal.

Coches y camiones de ladrillos : ideas ingeniosas y creativas para construir con Lego / Warren Elsmore
Cotxes i camions de maons és una col·lecció única de sorprenents maquetes de mitjans de transport construïts amb les peces LEGO més habituals. A partir de la selecció de maons de la sèrie CLASSIC de LEGO, podràs construir-te un garatge ple de vehicles amb l'ajuda del mestre de LEGO Warren Elsmore.

I a més, ...

Renoir / texto: Ángeles García ; ilustraciones: Miguel Cerro
Rocas, minerales y gemas / John Farndon
Gossos & gats / Antonio Fischetti ; il·lustracions de Sébastien Mourrain
Plouen poemes! / Vanesa Amat, M. Carme Bernal, Isabel Muntañá

Accessibilitat