Notícia

Lectures per a infants

20 de juny de 2017

Busca i troba les dents amb el Ratolí Pérez
En Miki, el cosí del Ratolí Pérez, vol organitzar l’exposició de dents més gran del món. Per això, el lector haurà d’ajudar el Ratolí Pérez a trobar les dentetes en llocs com el pati de l’escola, la biblioteca, el parc... Aconseguiran reunir totes les dents per a l’exposició? Un preciós llibre sobre el Ratolí Pérez per jugar amb els més petits.

Wonder. Todos somos únicos
Un preciós conte il·lustrat que trasllada els ensenyaments de Wonder. La lliçó d'August, el fenomen editorial i educatiu que ja ha arribat a milions de lectors, ara per als més petits. Una història deliciosa, senzilla i amable que il·lustra la importància de la diversitat i la importància d'acceptar els altres tal com són.

El Extraño caso de la madre abogada / Dani Torrent
Un simple treball d'escola, escriure una redacció sobre la professió dels seus pares, es converteix en el punt de partida del nou i divertit cas de la banda dels petits investigadors, els de la Poca Lipsis. La mare d’en Ramon és advocada, una dedicació que li sembla altament misteriosa: arriba a casa amb la seva maleta plena de papers, que no deixa que ningú toqui; al matí la torna a prendre i surt pitant cap als jutjats.  Així que en Ramon, al costat dels seus amics decideixen investigar a «aquella estranya dona» amb la qual conviu. Per duu a terme les seves indagacions la Banda de la Poca Lipsis, com s'autoanomenen, han de penetrar en l'enigmàtic món dels tribunals on viuran una emocionant aventura de la qual no seran simples espectadors.

Seis cuentos Gorjuss para soñar.
La caputxeta vermella, La Sireneta, Alícia al país de les meravelles, Blancaneus, Pulzeta  i Rapunzel. Gaudeix dels teus contes clàssics favorits des de la perspectiva privilegiada i preciosa de l'univers Gorjuss. «Una bona història, com l'amor, pot transformar-te.» Amb aquest bonic recopilatori, els nens i no tan nens podran gaudir de l'acurada adaptació de sis contes clàssics il·lustrats amb els meravellosos dibuixos les fabuloses Gorjuss.

Un mal principio (Una serie de catastróficas desdichas 1)
Primer lliurament d’una sèrie de lectures de culte que només llegir la contraportada, ja t’agafen ganes de començar. Diu així:
Estimat lector,
Sento dir-te que el llibre que tens a les mans és extremadament desagradable: explica la trista història de tres nens amb molt mala sort.
Els germans Baudelaire porten una vida plena de desgràcies i infortunis. Vaja, que són un imant per a les catàstrofes. Només en aquest llibret, s'enfronten a un malvat cobdiciós i repulsiu, sobreviuen a un incendi terrible, a un complot per despullar-los de la seva fortuna i es veuen obligats a portar roba que pica.
Jo tinc la trista obligació d'escriure aquests desagradables esdeveniments, però a tu res t'impedeix tancar immediatament aquest llibre i llegir alguna cosa més alegre, si això és el que prefereixes.
Amb tot el meu respecte,
Lemony Snicket