Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Lectures per a noies i noies

28 de maig de 2019

Amigues en pijama / Jacqueline Wilson ; il·lustrat per Nick Sharratt ; traducció d'Àlex Gombau i Arnau
L'Amy, la Bella, la Chloe i l'Emily, les amigues de la Daisy del club de les Noies de l'Alfabet, han organitzat festes de pijames pels seus aniversaris. Però la Daisy té un gran dilema: li encantaria fer una festa de pijames, però si la fa, les amigues coneixeran la seva germana, cosa que sempre ha volgut evitar...

Quina tocada de nassos! / Ruth Tormo ; il·lustracions de Gibet Ramon
L'arribada del Liam a classe sacseja la Mila. No para de fer-se preguntes....Té un embolic increïble i no sap ben bé què ha de fer. I és que el Liam és un noi molt especial. Diu i fa sempre el que li dona la gana, té un sentit de l'humor més que recargolat, la seva mascota és un porc nan vietnamita.... Conèxier el Liam l'ha fet adonar que les seves amigues no són tan amigues com sembla i que, de vegades, cal lliutar contra el que es considera normal per sentir-se bé amb un mateix.

La Universitat de Totmeu / Fabrizio Silei ; il·lustració d'Adriano Gon ; traducció de Maria Llopis Freixas
Els senyors Smirth ho han provat tot per transmetre a en Prim els valors més sans de la vida: la gasiveria i l’egoisme. Però en Prim resulta no ser un hereu digne. És un nen bo, massa bo! Com posar-hi remei? Necessiten una escola adequada, amb un director sorrut, uns mestres severs i uns companys terribles que li serveixin de model. Hi ha una escola com aquesta? I tant: és la Universitat de Totmeu.