ATENCIÓ! Nou telèfon de contacte 667 579 324

A causa d'una avaria amb la línia telefònica, per contactar amb la biblioteca truqueu al 667 579 324

Notícia

Les manualitats i el disseny en un llibre

04 de maig de 2018

Fins ara no crèiem possible que la creativitat pogués relacionar el disseny digital amb les tècniques artesanals. Aquest llibre és una fantàstica sorpresa, un magnífic regal, amb idees honestes i originals. Les autores mostren com aconseguir obres de disseny úniques a partir de tot tipus de manualitats, tretes directament dels estudis d'art.

Totes les tècniques del taller de manualitats passen davant nostre: pintures, textures, pastes de modelatge, treball amb paper, collages, escultures, gravats i làmines impreses.

Un dels seus èxits més importants és convertir aquestes meravelloses artesanies, un cop escanejades, en projectes i gràfics digitals utilitzant programes com Photoshop o InDesign.

Si sou d'aquells dissenyadors que els agrada marcar la diferència, trobareu en aquest llibre tant la instrucció com la inspiració.

Aquesta encertada selecció d'eines posa de manifest la universalitat del disseny, el seu poder i el seu abast. Atreviu-vos amb les mans i la imaginació, obtindrà resultats impressionants.

Hecho a mano : taller de manualidades para el diseño / Carmen Sheldon, Robin Williams. Barcelona : Anaya Multimedia, 2012

Accessibilitat