ATENCIÓ! Nou telèfon de contacte 667 579 324

A causa d'una avaria amb la línia telefònica, per contactar amb la biblioteca truqueu al 667 579 324

Notícia

Les set Eves d'Stephenson

06 de febrer de 2017

Què passaria si arribés la fi del món? Quan un fet catastròfic converteix la Terra en una bomba de rellotgeria, s'inicia una carrera desenfrenada contra l'inevitable. Les principals nacions del món elaboren un pla ambiciós per garantir la supervivència de la humanitat més enllà de la nostra atmosfera. Però els intrèpids pioners pateixen tot tipus de perills imprevistos, fins que només queden un grapat de supervivents...

Cinc mil anys després, els seus descendents -set races diferenciades que conformen una població de tres mil milions de persones s'embarquen en un altre viatge audaç cap allò desconegut, cap a un món alienígena totalment transformat pel temps i els cataclismes: la Terra.

Neal Stephenson -autor de geni sorprenent i imaginació desbordant- combina ciència, filosofia, tecnologia, psicologia i literatura en aquest excel·lent obra de ficció especulativa, Seveneves (Set Eves) que ens ofereix un retrat d'un futur simultàniament extraordinari i reconeixible. Explora algunes de les nostres idees més desgavellades i alguns dels nostres reptes més desconcertants en una història atrevida, absorbent i absolutament brillant.

Accessibilitat