Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Maria Batet

23 de maig de 2017

Maria Batet Rovirosa. Vilafranca del Penedès, 1966

Diplomada en Magisteri i experta en innovació. Ha desenvolupat diferents metodologies per aprendre a emprendre i ensenyar a emprendre. I imparteix formació per a docents en diferents universitats (Universitat de Barcelona, ​​Universitat Internacional de Catalunya, Universitat de Vic, Universitat de Girona, Universitat de Lleida, Universitat Rovira i Virgili, Universidad de la Rioja).

Posseeix llarga trajectòria professional en l'àmbit de l'educació per a la creativitat i l'emprenedoria com a conferenciant i formadora. Col·labora en diversos diaris i blocs aportant articles educatius i d'emprenedoria. Ha elaborat nombrosos recursos pedagògics en aquest àmbit. Ha escrit 10 llibres d'aquesta temàtica.

Bibliografia:
L'Abans i l'ara de la vinya i el vi. Museu de Vilafranca
Cinco llaves para educar en el siglo XXI: aprendizaje, corazón, talento, diálogo y solidaridad. Desclée de Brouwer, cop. 2015 (cordinadora)
Crear i fer ampolles: eines per educar la creativitat. Andana, 2015
L'Empresa en un conte. Ajuntament de Mollet del Vallès 2010
El Valor d'emprendre : el futur és d'ells. Andana, 2011

Llibres de text:
Quadern per a l’educació de l’emprenedoria. Llibre de text pensat per treballar  la materia d’emprenedoria a l’educació secundària.
La creativitat, un joc d’infants.  Manual il.lustrat que permet explicar de forma clara i entenedora als més petits què és la creativitat i perquè serveix.
Col·lecció: Valors per l’acció. Valors per aprendre a viure a partir d’una suggerent història i unes quantes activitats, vuit.
L’empresa en un conte. Història que reprodueix una aventura emprenedora d’uns nens i nenes de primària.

Més informació al web de Maria Batet: Valors d'emprendre