Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Montserrat García Pino

23 de abril de 2019

Nascuda a Sabadell el 9 de febrer de 1966.Passa la seva infància a la comarca del Penedès, on resideix actualment.

Aficionada a la fotografia des de jove, sap captar la bellesa de cada imatge i s'atreveix a jugar amb les paraules de la mateixa manera.

Va publicar la seva primera obra el juny del 2016, amb un poemari titulat Plumas en el corazón (Ediciones Ende). Mig any més tard, ja estava preparada per a la seva segona publicació. El seu poemari, Heridas de pasión, publicat l'abril del 2017, a través de Terra Ignota.

El seu interès per l'escriptura, la porta a presentar-se a diversos concursos a través de Diversidad Literaria, i és seleccionada en més de 20; de poesia i microrelats, publicats en els seus corresponents antologies.

A finals del 2017 ja té dos poemaris més acabats, que decideix publicar amb Caligrama en un sol volum, sota el títol Tardes de otoño y café, Despertaré en tu piel.

Actualment està pendent de la publicació de la seva darrera obra, Tormentas de unos ojos grises, que a finals de maig publicarà Ediciones Alféizar.