Notícia

Novel·les per a joves

26 de gener de 2017

La Academia. Primer libro / Amelia Drake
Twelve té dotze anys i mai ha sortit de l'orfenat Moser, als afores de la gran ciutat de Danubia. No sap qui són els seus pares i ni tan sols té un nom, només un número, Twelve, per haver estat la dotzena òrfena del seu any. A Danubia hi ha divuit acadèmies: la dels Músics i la dels Alquimistes, la dels Escribes i la dels Servents ... El somni de Twelve és entrar a l'Acadèmia dels Servents i convertir-se en cambrera, potser l'encarregada de rebre amb un uniforme impecable als convidats en una de les mansions de la ciutat. Després d'un estrany examen d'accés, arriba el moment que Twelve surti de l'orfenat i faci realitat el seu somni. Però el carruatge en què viatja acaba al riu a causa d'una explosió i ella acaba en una acadèmia molt diferent que ni tan sols figura en els registres de la ciutat: la dinovena Acadèmia. 

Arena roja / Gema Bonnín
Faith té 12 anys i viu a Àsia, el primer món. El seu objectiu és esbrinar per què la seva mare i les altres dones del veïnat s'inquieten tant quan algú les visita. Faith té 14 anys i malviu a Europa, el tercer món. El seu objectiu és superar l'acadèmia de gladiadors a la qual l'han venut per un crim imperdonable. Faith té 16 anys i sobreviu ... de moment. Ara compta amb un únic objectiu: venjança.

L'Auggie i jo : tres històries Wonder / R.J. Palacio
Buscant el blau / Lois Lowry
La Ciudad desolada / Ransom Riggs (segona part de El Hogar de Miss Peregrine para ninos peculiares)
Entre cielo y tierra / Timothée de Fombelle (Col. Vango, 1)
I tots vam mirar al cel / Tommy Wallach
Missatger / Lois Lowry

Un Monstruo viene a verme : edición especial / Patrick Ness
La novel·la original en què es basa la pel·lícula, inspirada en una idea de Siobhan Dowd i il·lustrada per Jim Kay. Edició especial de la novel·la original en què es basa la pel·lícula del mateix títol, inspirada en una idea de Siobhan Dowd i il·lustrada per Jim Kay. Un monstruo viene a verme, conté material addicional exclusiu, per Patrick Ness, Jim Kay i el director J.A. Baiona, així com entrevistes amb Liam Neeson, Sigourney Weaver, Felicity Jones i Lewis MacDougall.

Set minuts després de la mitjanit, Conor desperta i es troba un monstre a la finestra. Però no és el monstre que ell esperava, el del malson que té gairebé totes les nits des que la seva mare va començar el tractament pel càncer. No, aquest monstre és una mica diferent, antic... I vol el més perillós de tot: la veritat.

Maliciosa, divertida i commovedora, aquesta obra parla de la nostra dificultat per acceptar la pèrdua i dels llaços fràgils però extraordinàriament poderosos que ens uneixen a la vida. Amb aquesta edició especial i il·lustrada de la novel·la més aclamada i premiada de Patrick Ness, descobriràs la formidable història que hi ha darrere del llibre i la pel·lícula.

Pax : una historia de paz y amistad / Sara Pennypacker
Peter i Pax, la seva lleial guineu, són inseparables. No obstant això, quan succeeix l'impensable i el seu pare ha de partir a la guerra, Peter es veu obligat a abandonar Pax a la seva sort. Però Peter sap que el seu lloc està al costat de Pax. Esperonat per una amistat indestructible, es llançarà a l'aventura i creuarà el país en guerra per reunir-se amb la seva guineu. Pax, esperant amb paciència el seu retorn, haurà d'enfrontar-se sol als perills del bosc ...

Un Príncipe sin reino / Timothée de Fombelle (Col. Vango, 2)
El Verano de Raymie Nightingale / Kate DiCamillo

Accessibilitat