Notícia

Novel·les per a joves

07 de agost de 2017

Encara queda estiu per gaudir d’un bon llibre. La biblioteca no tanca les seves portes i aquesta setmana tenim algunes novetats que us poden interessar. Ens ha arribat una nova saga de “Fantasy” que us pot enganxar moltíssim, Una Corte de rosas y espinas. A més tenim  un nou llibre de la famosa escriptora Anna Todd, autora de la sèrie After, que ens porta un recull de relats escrits per joves de tot el món.

Aquí teniu el llistat de les novetats que ja podreu trobar a l’espai jove de la biblioteca:

L'Arbre de les mentides / Frances Hardinge ; il·lustracions de Chris Riddell ; traducción d'Albert Torrescasana
El pare de la Faith apareix mort sense que se sàpiga què ha passat exactament. Corre la brama que s’ha suïcidat, però la Faith es nega a acceptar-ho i es proposa investigar per desentrellar la veritat. Entre les pertinences del pare hi ha un arbre d’una espècie estranya: un arbre que  s’alimenta de les mentides que li xiuxiuegen i que dóna uns fruits que revelen secrets ocults.

Imagina / Anna Todd ... [et al.]
Imagina córrer per la ciutat esquivant paparazzis amb Jennifer Lawrence ... Imagina a Justin Bieber organitzant una romàntica gimcana pel vostre aniversari que explica la història del vostre amor ... Imagina un món en el qual els selfies estan prohibits i en el qual Kim Kardashian s'ha convertit en una defensora de la llibertat que necessita la teva ajuda per lluitar contra les injustícies ...

Una Corte de rosas y espinas i Una Corte de niebla y furia / Sarah J. Maas
«Fans de George R. R. Martin: agafeu aquest llibre!» RT Book Reviews
Feyre, una caçadora de dinou anys, mata un llop al bosc. Com a conseqüència, una criatura monstruosa arriba buscant venjança i l'arrossega a una terra encantada que només coneix a través de les llegendes. Allà descobreix que el seu raptor no és un animal, sinó Tamlin, un dels letals fae. En la seva captivitat, s'adonarà que el que sent per ell passa de la freda hostilitat a una passió que cremarà, tot i les advertències que ha rebut.

Wolfgang : (extraordinari) / Laia Aguilar
En Wolfgang té onze anys i un coeficient intel·lectual de 152. Li agrada fer llistes de coses impossibles, esbrinar com es viatja a Neptú, o fantasiejar que es convertirà en un gran pianista. Tocar el piano és la seva passió, per a ell suposa el seu refugi d’emocions. El dia que la mare mor, li toca anar a viure amb el desconegut del seu pare i inicia un pla per fugar-se a la millor acadèmia de música del món. Durant el viatge, descobrirà qui és realment el pare, quin secret familiar li amaguen “els grans” i per què té tanta por d’alguna cosa que no s’ha atrevit a explicar mai... Wolfgang qüestionarà en tot moment el món adult, des d’uns ulls intel·ligents, distants i crítics.

I a més, ...
Hasta (casi) 50 nombres / Daniel Nesquens ; ilustración: Alberto Gamón
El Gabinet dels objectes perduts / James R. Hannibal ; traducció de Xavier Solsona
Per una rosa / Laura Gallego, Benito Taibo, Javier Ruescas