Novel·les per a joves

Novel·les per a joves

24 de novembre de 2017

La secció juvenil de la biblioteca acull llibres de totes les temàtiques, per als amants de les aventures, de les històries d’amor o de la ciència ficció entre molts altres, tothom hi té cabuda!

Us recomanem que vingueu a la biblioteca a descobrir els prestatges i prestatges plens d’històries que us enganxaran davant el llibre durant hores. Si sou de lectura breu o pel contrari us agraden les històries interminables, si sou de ciència ficció o realisme, si teniu deliri per les històries d’aventures o més aviat us agrada el suspens o el terror en estat pur, veniu a la biblioteca i trobareu la vostra història.

Cor de mandarina / Cathy Cassidy ; traducció d'Anna Llisterri
La tercera entrega d’una sèrie encantadora i plena de sorpreses com una capsa de bombons! The Chocolate box girls
El somni de la Summer és ser ballarina. Les vacances comencen, però a diferència de les seves germanes, ella no té temps per fer el gandul i anar a festes a la platja. La prova per entrar a l’escola de ballet es converteix en una obsessió. I com més perfecta vol ser, més perduda està. S’adonarà, amb l’ajuda d’un noique vol ser alguna cosa més que amics, que els somnis poden complir-se en totes les talles?

La Corte reluciente / Richelle Mead ; traducción de Elia Maqueda
Adelaide, una jove comtessa de la noblesa osfridiana, es fa passar per la seva pròpia serventa per escapar d'un matrimoni imposat per la seva família. Adelaide només desitja abandonar els palaus refinats i plens d'or de Osfrid per començar una nova vida entre els boscos inexplorats d’Adoria. Però per a això haurà unir-se a la Cort Lluent, que és tant una escola com un negoci dissenyat per transformar a les nenes pobres en dames de classe alta per després poder casar-les a través de matrimonis concertats amb rics poderosos del Nou Món.

Ens trobem al cosmos / Jack Cheng ; traducció d'Anna Puente i Llucià
Emotiva, única i divertida. Una novel·la crossover amb l’espai com a teló de fons.
Alex Petroski, d’11 anys, viu amb la seva mare i el seu gos, que ha anomenat Carl Saga en honor al seu heroi, el conegut astrònom que el 1977 va enviar a l’espai el Voyager per contactar amb vida extraterrestre. L’Alex també vol enviar un missatge a l’espai i s’apunta al SHARF, una mena de festival per afi cionats als coets que es fa al desert de Nou Mèxic. L’Alex comença doncs un viatge sol pels Estats Units durant el qual es farà amic de diverses persones i aprendrà moltes coses sobre els coets, l’amistat, la família i l’amor.

I a més...
Estimat Leo : volia escriure't una carta, però... / Arguimbau & Arguimbau
La Noia del creuer / Maria Rosa Nogué
La Trampa del amor / Lauren Kate ; traducción de Rosa Pérez Pérez
Projecte Galileu / Joan Anton Català
La Sombra del gato y otros relatos de terror / Concha López Narváez
Thug : l'odi que dónes / Angie Thomas
Xenia, no me toques los wasaps / Gemma Pasqual i Escrivà