Notícia

Novetats per als més curiosos

23 de febrer de 2018

Llibres per als amants de les curiositats que volen saber més i que els agradar conèixer tot el que els envolta.

El Jardín de Matisse / Samantha Friedman; ilustraciones de Cristina Amodeo
“Un dia, l’artista Henri Matisse va retallar un ocell de color blanc. Era una forma simple, però li agradava i no va voler llençar-la. Així que la va posar a la paret de casa seva per tapar una taca.”
Així comença aquesta història sobre Henri Matisse, un artista infinitament curiós que utilitzava les tisores i paper pintat per crear coses absolutament noves. Aquest llibre és una introducció al món de Matisse i els seus retallables. Aquí hi trobareu vuit obres de l’artista i tres reproduccions desplegables.

Vull narrar històries : un llibre per a futurs escriptors, il·lustradors i periodistes / del text: Petra Bartíková i Eva Obůrková ; traduït per Mònica Font
Us agrada inventar històries?  Voleu escriure un llibre? Passeu hores creant i dibuixant personatges?  Us interessa tot allò que passa al vostre voltant i us agradaria explicar-ho als altres? Si heu respost que sí a aquestes preguntes aquest llibre és per vosaltres! Aprendreu com inventar una història i escriure un llibre, com dibuixar tires còmiques sensacionals i com muntar la redacció d’una revista.

Las Verdaderas historias del arte / Sylvain Coissard, Alexis Lemoine
Aquest divertit llibre ens mostra l’abans d’algunes de les obres més famoses de la història de la pintura. Com estava d’endreçada l’habitació que va pintar Van Gogh abans de capturar-la a la seva pintura? Quina cara feia la Mona Lisa abans de ser pintada? Trobareu les respostes a aquestes i a moltes altres preguntes en aquest llibre, amb molt enginy i sentit de l’humor.

I  a més...
Passatgers al tren! / Maria Canals ; il·lustracions: Laia Giné
Manual per somiar : entrena't per somiar / [Cristina Núñez Pereira i Rafael R. Valcárcel]
Potetes de sucre / Rosmarí Torrens Guerrini ; il·lustracions, Marta Barbal Rubio
Diccionari en imatges dels animals domèstics / creació i textos: Émilie Beaumont, Patricia Reinig
Amar / [Cristina Núñez Pereira i Rafael R. Valcárcel]
Atles d'aventures : animals / [escrit per Rachel Williams i Emily Hawkins ; il·lustrat per Lucy Letherland]