Novetats per als més grans dels més joves

Novetats per als més grans dels més joves

11 de novembre de 2017

El meu germà és un superheroi / David Solomons
En Luke té onze anys, és un fan dels còmics i té un germà adolescent, en Zack. Comparteix poques coses amb el seu germà, només la caseta del jardí. Una tarda, mentre tots dos són dalt de la caseta, el destí fa una mala jugada a en Luke. Just quan baixa a fer un pipí, un àlien visita la caseta i encarrega al seu germà (que no ha llegit mai un còmic!) que salvi l’univers. Els dos germans només tindran cinc dies per salvar el món, però quan en Zack és segrestat pel seu enemic, en Luke es converteix en el responsable de la gran missió.

Maragdina, la petita fantasma / Ledicia Costas ; il·lustracions de Víctor Rivas
Si penses que la mort és el final, és perquè no coneixes els fantasmes. La petita Maragdina viu feliç amb la seva familia a l' Hotel Fantastique, el lloc més elegant del Salvatge Oest. Però tot canvia quan mor de febre escarlatina i es converteix en una fantasma. Un munt de personatges estrafolaris l' ajudaran a prendre' s la mort amb molt humor.

Qui necessita la foto d'una fada? / Albert Juvany i Blanch ; il·lustracions de Zuzanna Celej
A la Bruna li han fet el millor regal d’aniversari que ha tingut mai: l’Enciclopèdia definitiva de les fades. En canvi a la Carla, la seva germana petita, li agraden els superherois i no creu en les fades. Per què en el llibre que li han regalat a la germana només hi ha dibuixos i no fotografies?

Dorothy: déjale entrar / Javier Sáez Castán, Pablo Auladell
Jonah i Martha viuen en un granja a Kansas. Jonah l'escolta i, aclaparat per la claredat de les seves paraules, sol deixar-se convèncer. El dia en què un petit tornado es cola per el seu jardí decideixen adoptar-lo. El diran Dorothy i ella canviarà les seves vides per sempre.