Novetats per als més menuts

Novetats per als més menuts

11 de octubre de 2018

El Garatge d'en Gus / Leo Timmers
Benvinguts al garatge d’en Gus! Aquí no es llença res, tot es fa servir. Sobretot, quan es tracta d’ajudar als amics. En Gus és un manetes. Cada dia obre el seu garatge i un rere l’altre van arribant els seu amics. Amb una mica d’imaginació i algunes coses que ha anat arreplegant aconsegueix solucionar tots els seus problemes.

La Gota d'aigua : segons Raimon Panikkar / Inès Castel-Branco
I si la mort pogués ser explicada com l’instant en què una fota d’aigua cau al mar? Què passa amb la gota d’aigua? Què passa amb l’aigua de la gota?

Pere Perfecte, arquitecte / Andrea Beaty ; il·lustracions de David Roberts
Als tres anys, en Pere Perfecte ja feia esglésies i capelles amb fruites verdes i vermelles. Llàstima que algunes persones no valoren el seu talent, com la senyoreta Romaní, de la classe de segon. Però vet aquí que un dia, en una fatídica excursió va demostrar que és molt pràctica una gran construcció.

Quants arbres fan un bosc? / Barroux
Tots els animals del bosc es pensen que saben la resposta i no hi ha manera que s’hi posin d’acord! Però, atenció, de qui és la veueta que se sent entre els arbustos? Una divertida i alliçonada història sobre la necessitat d’escoltar a tothom, fins i tot els més petits.

I a més ...

El Mar / Jairo Buitrago, Alejandra Estrada
En Lluc té superpoders / Ana Luengo ; Marisol Díaz
Ziggy i l'espectacle de la llum de lluna / Kristyna Litten
En barco por el río : una historia en dibujos / Doro Göbel, Peter Knorr
Una Casa per a en Tom / Leo Timmers

Am el suport de: