Notícia

Novetats audiovisuals - Estiu 2021

16 de juny de 2021

Aquestes són les noves adquisicions incorporades al fons audiovisual d'aquest mes de juliol.
Esperem que en gaudiu.

Novetats juliol 2021

Patria / una sèrie de Félix Viscarret
El dia en què ETA anuncia l'abandó de les armes, Bittori es dirigeix al cementiri per a explicar-li a la tomba del seu marit, el Txato, assassinat pels terroristes, que ha decidit tornar al poble on van viure tota la seva vida. Podrà conviure amb els qui la van assetjar abans i després de l'atemptat que va trastocar la seva vida i la de la seva família? Podrà saber qui va ser l'encaputxat que un dia plujós va matar al seu marit, quan es dirigia a la seva empresa de transports?
8 capitols de 55 min. No recomanada per menors de 16 anys.

Inés del alma mía / dirección: Nicolás Acuña, Alejandro Bazzano
Espanya, 1537. Després de no saber res del seu marit, Joan de Màlaga, Inés Suárez decideix enrolar-se en un vaixell i urpa cap al Nou Món. Al Perú, el mestre de camp, Pedro de Valdivia, l'informa que Juan ha mort en batalla. Inés es troba sola en un país desconegut i perillós, en plena guerra civil.
No recomanada per a menors de 16 anys.

Padre no hay más que uno 2, la llegada de la suegra / dirigida por Santiago Segura
Les coses semblen anar sobre rodes per a Javier. Sembla tenir-ho tot sota control, però la notícia inesperada de l'arribada d'un nou bebè ho posa tot potes enlaire. I per a rematar, arribarà la sogra.
Per a tots els públics. Comèdia.

Voces / dirigida por Ángel Gómez Hernández
Sara, Daniel i el seu fill de 9 anys, arriben a la casa en la qual pretenen començar una nova vida, sense saber que aquesta propietat ha estat coneguda des de sempre als voltants com "la casa de les veus".  Terror.
No recomanada per a menors de 16 anys.

Un Amigo extraordinario / Marielle Heller
El periodista Lloyd Vogel rep a contracor l'encàrrec de la revista per a la qual escriu d'indagar en la figura del llegendari Fred Rogers, una estrella de l'entreteniment infantil durant diverses generacions. L'empatia, amabilitat i decència de Fred desarmen a Vogel i l'obliguen a examinar la seva pròpia vida. Biografica.
No recomanada per a menors de 7 anys.

La Serpiente blanca / directores: Amp Wong, Zhao Ji Ping
Un dia, una jove anomenada Blanca és salvada per Xuan, un caçador de serps d'un poble pròxim. Atès que la noia ha perdut la memòria, decideixen emprendre junts un viatge per a descobrir la seva veritable identitat, arribant a desenvolupar sentiments profunds l'u per l'altre al llarg del camí. Però a mesura que aprenen més sobre el seu passat, descobreixen una fosca trama de forces sobrenaturals que competeixen pel poder, amb el destí del món en joc. Pel.lícula d’animació.
No recomanada per a menors de 12 anys.

El Camino, una pel.lícula de Breaking Bad / Vince Gilligan
Després del capítol final de la sèrie, l'ara fugitiu Jesse Pinkman intenta escapar del passat, de la llei i els seus perseguidors per a intentar tenir algun tipus de futur. Thriller.
No recomanada per a menors de 16 anys.

La Caza / directed by Craig Zobel
Dotze estranys es desperten en el clar d'un bosc sense saber com van arribar allí. No obstant això, aviat s'adonaran que els han convertit en preses i seran caçats. Són l'objectiu d'una macabra idea que sorgeix en la dark web, on un selecte grup format per l'elit mundial es reuneix per a divertir-se caçant a altres éssers humans. Pel.lícula de terror.
No recomanada per a menors de 16 anys.

La Sociedad literaria y el pastel de piel de patata / una película de Mike Newell
En 1946 una escriptora d'esperit lliure, Juliet Ashton, estableix una amistat amb els residents de Guernsey Island després de la Segona Guerra Mundial, i decideix escriure un llibre sobre les seves experiències durant la guerra. Drama romàntic.
No recomanada per a menors de 12 anys.

Emma / dirigida por Autumn de Wilde
Maca, intel·ligent i rica, Emma Woodhouse és una incansable "regna abella" sense rival en el seu endormiscat petit poble anglès que ha d'obrir-se camí entre els reptes de créixer, les conseqüències de diversos aparellaments poc afortunats i algun ensopecs romàntic per a descobrir un amor que sempre ha estat al seu costat. Drama romàntic.
Per a tots els públics.

 

Accessibilitat