ATENCIÓ! Nou telèfon de contacte 667 579 324

A causa d'una avaria amb la línia telefònica, per contactar amb la biblioteca truqueu al 667 579 324

Notícia

Novetats audiovisuals - Maig 2023

18 de abril de 2023

Aquestes són les novetats de cinema i música del mes de maig de la Biblioteca.
Esperem que us agradin.

Cinema

Cinco lobitos / una película de Alauda Ruiz de Azúa

Amaia acaba de ser mare i s'adona que no sap molt bé com ser-ho. En absentar-se la seva parella per treball unes setmanes, decideix tornar a casa dels seus pares, situada en un bonic poble costaner del País Basc, i així compartir la responsabilitat de cuidar al seu bebè. El que no sap Amaia és que, encara que ara sigui mare, no deixarà de ser filla.
No recomanada per a menors de 12 anys
Drama

Pig / una película de Michael Sarnoski

Rob és un home solitari que viu en una cabanya mig atrotinada en un bosc d'Oregon. La seva única companyia i el seu mitjà de vida és la seva porqueta buscadora de tòfones. Quan segresten l'animal, Rob s'introdueix en un rar submón criminal dels restaurants de Portland per a recuperar-la.
No recomanada per a menors de 12 anys
Drama

Top gun, Maverick / directed by Joseph Kosinski

Després de més de trenta anys de servei com a aviador de l'Armada, Pete "Mavericks" Mitchel es troba on sempre va voler estar: superant els límits com un valent pilot de proves i esquivant l'ascens de rang, que no li deixaria volar. No obstant això ha d'enfrontar-se als fantasmes del seu passat quan torna al Top gun per a entrenar a un grup de graduats d'elit i es troba cara a cara amb el tinent Bradshaw, el fill del seu difunt amic "Goose".
No recomanada per a menors de 12 anys
Acció

Black phone / directed by Scott Derrickson

En una ciutat de Colorado, en els anys 70, un emmascarat segresta a Finney Shaw, un noi tímid i intel·ligent de 13 anys, i li tanca en un soterrani insonoritzat on de res serveixen els seus crits. Quan un telèfon trencat i sense connexió comença a sonar, Finney descobreix que a través d'ell pot sentir les veus de les anteriors víctimes, les quals estan decidides a impedir que Finney acabi igual que elles.
No recomanada per a menors de 16 anys
Terror

La Hija oscura / un film de Maggie Gyllenhaal

Sola en unes vacances al costat de la mar, Leda es veu consumida per una jove mare i la seva filla mentre les observa a la platja. Intrigada per la seva atractiva relació i pel seu estrident i amenaçadora família, Leda se sent aclaparada pels seus propis records del terror, la confusió i la intensitat de la maternitat primerenca. Un acte impulsiu porta a Leda a l'estrany i ominós món de la seva pròpia ment, on es veu obligada a enfrontar-se a les decisions poc convencionals que va prendre com a mare jove i a les seves conseqüències.
No recomanada per a menors de 12 anys
Drama

Tootsie / un film de Sidney Pollack

Michael Dorsey és un actor neoyorkí sense èxit. A més, en els cercles artístics té fama de conflictiu. Com la seva mala ratxa no s'acaba, un dia prèn una important decisió: fer-se passar per una dona per a trobar treball. Aconsegueix un paper, però la seva nova identitat li portarà a moltes complicacions en la seva vida diària.
Apte per tots els públics
Comèdia

Novetats musicals

Hysteria / Indigo Sparke

Hysteria, una particular i serena oda cap al valor incontrolable de les emocions.
Musical folk i pop

LongGone / Joshua Redman...[i 3 més]

LongGone és un àlbum d'estudi del quartet de Joshua Redman, format per ell al saxo, Brad Mehldau al piano, Christian McBride al baix i Brian Blade a la bateria. Aquest és el tercer llançament del quartet després de MoodSwing el 1994 i RoundAgain el 2020.
Jazz

Music for animals / Nils Frahm

Music For Animals' és una col·lecció substancial que anima els oients a escoltar la seva tranquil·litat a la profunditat escollida, exigint només tanta atenció com vulguin contribuir. Com el mateix Frahm assenyala feliçment, "Tot torna a aquesta cascada. Si vols veure-la, mira-la”. 
Música ambiental
Piano i música electrònica

 

Accessibilitat