Notícia

Novetats audiovisuals - Octubre 2021

16 de setembre de 2021

Aquí pots consultar les noves adquisicions de pel·lícules i sèries de televisió que hem incorporat recentment.

La Boda de Rosa / una película de Icíar Bollaín
A punt de complir 45, Rosa s'adona que ha viscut sempre per i per als altres i decideix pitjar el botó nuclear, manar-lo tot a passeig i prendre les regnes de la seva vida. Però abans, vol embarcar-se en un compromís molt especial: un matrimoni amb si mateixa. Per a tots els públics. Comèdia dramàtica.

Adú / dirigida por Salvador Calvo
En un intent desesperat per aconseguir arribar a Europa, un nen de sis anys i la seva germana major esperen per a colar-se en els cellers d'un avió a Camerun. No massa lluny, un activista mediambiental ha de lluitar contra la caça furtiva en trobar un elefant, mort i sense ullals. A Melilla, un grup de guàrdies civils es prepara per a enfrontar-se a subsaharians saltant la tanca. Els seus destins estan condemnats a creuar-se i les seves vides ja no tornaran a ser les mateixes. Drama. No recomanada per a menors de 16 anys. Guanyadora de 4 premis Goya i 1 Gaudí, 2020.

Las Niñas / escrita y dirigida por Pilar Palomero
Any 1992. Celia, una nena d'11 anys, viu amb la seva mare i estudia en un col·legi de monges a Saragossa. Brisa, una nova companya nouvinguda de Barcelona, l'empeny cap a una nova etapa en la seva vida: l'adolescència. En aquest viatge, a l'Espanya de la Expo i de les Olimpíades del 92, Celia descobreix que la vida està feta de moltes veritats i algunes mentides. 9 nominacions als Goya. No recomanada per a menors de 7 anys. Drama.

No matarás / una película de David Victori
Dani decideix reprendre la seva vida després de cuidar del seu pare fins que mor. Quan decideix emprendre un llarg viatge coneix a Mila, una noia sensual i inquietant que convertirà una nit en un malson. Les conseqüències d'aquesta trobada faran que Dani es plantegi coses que no s’ havia plantejat abans. No recomanada per a menors de 16 anys. Pel.lícula policíaca.

Sentimental / Cesc Gay
Juli i Ana fa més de quinze anys que estan junts. Formen una parella que ja no es mira ni es toca, i que ha fet del combat diari l'essència de la seva relació. Aquesta nit l’ Ana ha convidat a casa als seus veïns del pis de dalt, el Salva i la Laura, una parella més jove que ells, amable i simpàtica, però els “sorolls de la qual” s'han convertit en una molèstia per a Juli i Ana...o potser en un estímul? No recomanada per a menors de 16 anys. Comèdia.

Dime quién soy / dirección: Eduard Cortés
A través del llibre que rep a la seva petita editorial, Javier coneixerà la turbulenta biografia d'Amelia Garayoa, una dona que, moguda pels seus ideals, és capaç de deixar tota la seva vida enrere per a lluitar per la llibertat. Influenciada pels quatre homes que marquen la seva vida: Santiago (el seu marit), Pierre, Albert i Max; Amelia es veurà involucrada en els esdeveniments més rellevants de la història del segle XX. Basada en el llibre de Júlia Navarro sota el mateix títol.
No recomanada per a menors de 16 anys. Sèrie Televisiva.

HIT : ¿quién educa a quién?. Temporada 1 / creada por Joaquín Oristrell
Hugo Ibarra Tomas, HIT pels seus inicials, és un professional de l'educació, mescla de psicòleg, mestre i soldat, a qui demana ajuda Ester, la directora d'un centre d'educació secundària on la convivència escolar s'ha tornat insostenible.
No recomanada per a menors de 16 anys. Sèrie televisiva.

Antidisturbios. Serie completa / dirigida por Rodrigo Sorogoyen
Minisèrie de TV (2020). 6 episodis. Sis antidisturbis executen un problemàtic desnonament en el centre de Madrid, però el desallotjament es complica i succeeix una tragèdia. Un equip d'Assumptes Interns de la Policia serà l'encarregat d'investigar els fets, davant els quals els sis policies podrien enfrontar-se a una acusació de greus conseqüències. El grup d'agents busca una sortida pel seu compte, complicant encara més la situació. La jove Laia Urquijo, una de les agents d'Assumptes Interns, s'obsessiona amb el cas i comença a investigar, descobrint a poc a poc molt més del que mai hagués imaginat. No recomanada per a menors de 16 anys. Sèrie televisiva.

La Caza. Tramuntana / directores: David Ulloa [i 4 més]
El sergent Selva arriba al poble de Tramuntana, en la serra de Mallorca, amb una missió: esbrinar què ha succeït amb la seva companya Sara Campos. La sergent va començar, quinze dies abans, una recerca en aquest mateix lloc per l'homicidi de Bernat Cervera, un dels homes més estimats entre els veïns del poble i que va ser assassinat davant de tres joves.
No recomanada per a menors de 16 anys. Sèrie televisiva.

Accessibilitat