Notícia

Novetats cinema - Juny 2022

25 de maig de 2022

Si ets un cinèfil estàs de sort. Aqui pots consultar les noves adquisicions de la secció de cinema de la biblioteca.
Esperem que t'agradin!

Escape room ; Escape room 2 / directed by Adam Robitel
Sis persones es troben tancades de manera inesperada en una nova sèrie de fuita rooms, revelant gradualment allò que tenen en comú per a sobreviure… i descobrint que tots ja havien jugat el joc amb anterioritat. Seqüela de "Escape Room"
Hora i mitja de divertides tortures a tota velocitat i una tensió causada per la celeritat del seu metratge (...) [un] desvergonyit i sincer entreteniment estiuenc
Dirigida per Adam Robitel, EEUU, 2021
Acción. Thriller. Terror. Intriga | Secuela
No recomanada per a menors de 12 anys

Shang-Chi y la leyenda de los diez anillos / directed by Destin Daniel Cretton
El mestre d'arts marcials Shang-*Chi ha d'enfrontar-se al passat que creia haver deixat enrere, i al seu pare, líder de la perillosa organització dels Deu Anells.
Realitzada el 2021
Pel.lícules d’acció i d’arts marcials
No recomanada per a menors de 12 anys

Chavalas / directora Carol Rodríguez Colás
Marta, Desi, Soraya i Bea, amigues inseparables en l'adolescència, tornen a trobar-se en el barri per a reviure l'amistat que les va unir. Una realitat que les obligarà a enfrontar-se a aquelles adolescents que van ser i a les dones que volen ser.
Espanya, 2021
91 minuts
Comèdia dramàtica. Amistat.
No recomanada per a menors de 12 anys

Las Apariencias / Marc Fitoussi
Thriller psicològic. Ève i Henri són un matrimoni francès vivint a Viena. Formen una parella aparentment feliç, amb un fill en comú, i porten una vida privilegiada en el si d'un petit cercle francès establert en la capital austríaca. No obstant això, aquesta imatge perfecta s'enfonsa quan ella sospita que el seu marit la pot estar enganyant. Destrossada per la traïció, Ève no s'atreveix a donar una sortida franca als seus sentiments de còlera i en el seu lloc elabora una venjança.
França, 2020, 108 min.
No recomanada per a menors de 12 anys

Mandíbulas / un film de Quentin Dupieux
Quan Jean-Gab i Manu, dos amics no gaire intel·ligents, troben una mosca gegant viva i atrapada en el maleter del cotxe, decideixen entrenar-la per a guanyar diners amb ella.
Aquesta bogeria divertidíssima és la pel·lícula de l'estiu. (...) A la mateixa distància del sublim i l'estúpid, el director (...) torna amb aquesta comèdia descerebrada (...) absurda i meravellosament idiota
França, 2020 . 71 min.
Comèdia
No recomanada per a menors de 12 anys

Con quién viajas / escrita y dirigida por Martín Cuervo
Quatre desconeguts queden en el centre de Madrid per a anar amb cotxe a Cieza (Múrcia), gràcies a una aplicació de viatges compartits. Tot flueix amb normalitat, però el conductor sembla ocultar alguna cosa i es comporta de manera estranya. El viatge resultarà molt surrealista i més divertit del que esperaven.
Una òpera prima més que correcta.
Espanya, 2021. 86 min.
Comèdia
No recomanada per a menors de 12 anys

La Colina de las amapolas / un film de Goro Miyazaki
Yokohama, 1963 el Japó. Umi Matsuzaki és una estudiant d'institut que, en absència de la seva mare, cuida als seus dos germans i de la seva àvia al mateix temps que administra un hostal d'estil occidental, el Coquelicot Manor, a la part alta d'un pujol i pròxim a la mar. La noia compagina tranquil·lament les seves responsabilitats amb la seva vida escolar. Un dia coneix a Shun Kazama, membre del club de periodisme, i Shiro Mizunuma, president del consell d'estudiants. Tots dos són representants del Quartier Latin, un edifici antic que alberga les diferents associacions d'estudiants i que corre el perill de ser demolit. Entre Umi i Kazama sorgirà una profunda amistat que podria veure's complicada amb l'inesperat descobriment d'un secret del passat. Junts descobriran una manera de conviure entre el tèrbol passat, el difícil present i l'esperançador futur en un moment del temps on el Japó començava a aixecar cap.
Animació. Drama.
No recomanada per a menors de 7 anys

La Fortuna / de Alejandro Amenábar
Álex Ventura, un jove i inexpert diplomàtic, es veu convertit sense proposar-li-ho en el líder d'una missió que posarà a prova totes les seves conviccions: recuperar el tresor submarí robat per Frank Wild, un aventurer que recorre el món saquejant el patrimoni comú de les profunditats de la mar.
Espanya 2021. 50 min.
Sèrie televisiva. Minisèrie de 6 episodis.
Thriller
No recomanada per a menors de 7 anys

El Escuadrón suicida / una película de James Gunn
El govern envia als Supervillanos més perillosos del món a la remota illa de Curt Maltès. Armats amb la més alta tecnologia i sota l'única supervisió del Coronel Rick Flag, travessen la perillosa selva en una missió de cerca i destrucció.
EE.UU, 2021. 132 min.
Cinema Fantàstic. Acció.
No recomanada per a menors de 16 anys

 

Accessibilitat