Notícia

Novetats cinema - Novembre 2021

13 de octubre de 2021

Aquestes són les noves incorporacions a la secció d'audioviusals de la primera planta de la Biblioteca.

Alone / dirigida por John Hyams
Una dona, que s'ha quedat vídua recentment, es troba viatjant amb el seu cotxe quan és segrestada per un perillós assassí. Després del pànic inicial, la dona se les enginya per a escapar enmig del bosc. Desorientada i molt espantada, es veurà obligada a lluitar contra els elements de la naturalesa mentre el seu perseguidor la torna a aguaitar.  Pel.lícula d’ intriga.
No recomanada per a menors de 16 anys

Emma / dirigida por Autumn de Wilde
Maca, intel·ligent i rica, Emma Woodhouse és una incansable "regna abella" sense rival en el seu endormiscat petit poble anglès que ha d'obrir-se camí entre els reptes de créixer, les conseqüències de diversos aparellaments poc afortunats i algun ensopec romàntic per a descobrir un amor que sempre ha estat al seu costat. Comèdia romàntica.
Basada en la novel.la de Jane Austen
Per a tots els públics

El Secreto, atrévete a soñar / directed by Andy Tennant
Miranda Wells és una jove vídua que lluita per criar sola als seus tres fills. Una tempesta poderosa porta un desafiament devastador i un home misteriós, Bray Johnson, a la seva vida. En pocs dies, la presència de Bray torna a encendre l'esperit de la família, però ell també ha portat un secret, i aquest podria canviar-ho tot. Película romàntica.
Per a tots els públics

Hasta el cielo / dirigida por Daniel Calparsoro
Ángel és un noi de l'extraradi madrileny la vida del qual canviarà per sempre el dia que coneix a l’ Estrella en una discoteca. Després d'una baralla amb Poli, el possessiu nuvi de la noia, aquest descobreix que l’ Ángel té talent per a ficar-se en problemes i, el més important, per a sortir d'ells. Per això, li anima a unir-se a la seva banda que té en escac a tota la policia de Madrid. Pel.lícula policíaca i d’intriga.

El Rey del barrio / Judd Apatow
Una comèdia dramàtica semiautobiográfica sobre els anys que va passar Pete Davidson en Staten Island, incloent la mort del seu pare el 11-S i la seva introducció en el món de la comèdia.

Binti : una youtuber sense fronteres / un film de Frederike Migon
Binti, una nena de 12 anys, va néixer al Congo, però viu amb el seu pare a Bèlgica des que era un bebè. Malgrat no tenir documents legals, Binti vol tenir una vida normal i somia amb ser una vlogger famosa com el seu ídol Tatyana.
Pel.lícules familiars. Per a tots els públics.

Finales, principios / Drake Doremus
Daphe, una jove de 30 anys que acaba de trencar amb el seu nuvi de tota la vida, decideix mudar-se a viure amb la seva germana. Necessita saber què fer amb la seva vida i començar de nou, després d'haver fracassat en l'amor i al mateix temps quedar-se sense treball. En el transcurs d'un any, viurà una sèrie d'esdeveniments, després de conèixer a dos homes especials per a ella. Pel.lícula romàntica.
No recomanada per a menors de 16 anys

El Aceite de la vida / directed by George Miller
Lorenzo Odone, fill únic d'uns immigrants italians que viuen als Estats Units, comença a desenvolupar als tres anys una greu malaltia neurològica per a la qual no existeix cap tractament conegut. En molt poc temps, el nen, que era absolutament normal, queda prostrat en el llit: no pot caminar, ni veure ni parlar. Els seus pares, no obstant això, no es rendeixen i lluiten sense treva fins a esgotar tots els recursos al seu abast. A pesar que cap dels dos són metges, comencen a estudiar genètica, biologia, neurologia... i busquen ajuda en tots els fronts mèdics possibles. Drama, basada en fets reals.

 

Accessibilitat