ATENCIÓ! Nou telèfon de contacte 667 579 324

A causa d'una avaria amb la línia telefònica, per contactar amb la biblioteca truqueu al 667 579 324

Notícia

Novetats còmic - desembre 2022

16 de novembre de 2022

Aquest mes de desembre tenim un bon grapat de novel·les gràfiques acabades de publicar.
Esperem que t'agradin!

Cinco años / guion y dibujo: Terry Moore
Les potències nuclears del món estan en una carrera de cinc anys per construir la bomba Phi, una arma apocalíptica capaç de destruir el planeta. Decidida a aturar-les, Tambi mana Rachel i Zoe a Moscou per trobar i reclutar el seu millor físic. Tot i això, la missió es veurà en perill i Tambi no tindrà més remei que recórrer a Katchoo i convèncer-la que abandoni Francine i les nenes per a un últim treball com a noia Parker.

Con las manos desnudas / texto: Leïla Slimani ; dibujo: Clément Oubrerie ; color: Sandra Desmazières ; traducción: Miguel Marqués
Heroïna oblidada del segle XX, Suzanne Noël va ser una pionera en la cirurgia reconstructiva. Brillant estudiant de medicina, va participar activament en la creació de la cirurgia plàstica com a especialitat mèdica. Considerada una pràctica perillosa i innecessària per l'opinió pública de l'època, la cirurgia estètica era, segons ella, una eina per a l'emancipació de la dona. A través de les tècniques quirúrgiques, Suzanne va voler corregir els efectes de la vellesa, la pobresa, la malaltia o l'esgotament.

La Muerte de Thor / guion: Jason Aaron ; dibujo: Russell Dauterman [i 13 més] ; color: Matthew Wilson [i 5 més]
Mangog ha arribat. Comença un bany de sang, mentre la batalla de Jane contra el càncer arriba al pitjor moment. Els seus dies són un compte enrere, i cap martell no la salvarà aquesta vegada.

Baños Pleamar / guión y dibujo de Isaac Sánchez
Badalona, anys 90. Davant la contaminació de les platges va florir un singular tipus de negoci anomenat "banys" que unia a peu de costa restaurant i piscina. Espais pantagruèlics que van dotar de vida uns afores antany desemparades.

Dragman / una novel·la de Steven Appleby ; aquarel·les de Nicola Sherring ; traducció de Núria Molines Galarza
A August Crimp li encanta portar roba de dona. Quan ho fa, vola. Sí, com un superheroi. En un Londres saturat de justiciers emmascarats, es converteix en Dragman. Per desgràcia renuncia a la seva vocació. Però la malversació de l'empresa Boira Negra i les accions d'un assassí de noies trans obliguen a Dragman a tornar al servei. I aquesta vegada, reprovat o no, haurà d'anar fins al final.

Seguir dibujando / Coco
"L'atemptat del 7 de gener del 2015 es repeteix en bucle a la meva ment. Tot s'ensorra, només em queda el dibuix...".

Mala sangre / Tom Taylor, guion ; Bruno Redondo, Daniel Sampere, dibujo ; Juan Albarrán, tinta ; Adriano Lucas, color
Aèrie, Guiño, Gateta Caos, Mortífer Sis… Són els Revolucionaris, una suposada organització terrorista que ha molestat els governs de mig món. I ara també són el blanc de l'Esquadró Suïcida. Després d'una primera missió catastròfica, tots aquests joves es veuran obligats a integrar-se a la Força Especial X, però com encaixaran els nouvinguts amb veterans com Deadshot, Harley Quinn o el Rei Tauró? I sobretot, sobreviurà el grup a l'absència d'Amanda Waller?

Zona crítica / Simon Hanselmann
La pandèmia creix més enllà del que és humanament imaginable, i Zona crítica creix en paral·lel, en temps real. Els nostres baluards adorats del còmic alternatiu, Megg, Mogg, Búho i Werewolf Jones, es veuen arrossegats a l'interior d'un remolí polític, mental i sexual, per donar forma a un relat vodevilesc que oscil·la desenfrenadament entre la comèdia, l'horror, els subgèneres d’acció, els estudis de gènere i el culebrot sentimental.

La Bèstia / Zidrou, Frank Pé
Un marsupilami és capturat a la selva de Palòmbia pels indis chautes i venut als traficants d'animals, que el porten a Europa. Però s'escapa del port d'Anvers i arriba als suburbis de Brussel·les, on és acollit per François, un jove aficionat als animals que té una vida força dura. Comença una aventura fascinant que els conduirà a una gran amistat.

El Cas del tiquet misteriós / segons Sir Arthur Conan Doyle ; Cyril Lieron & Benoit Dahan
El descobriment d'un tiquet a un espectacle molt especial i d'una misteriosa pols a la roba de la víctima fan que Sherlock Holmes intueixi que aquesta no és l’única d’una conspiració a gran escala. Sembla que l'estranya desaparició d'alguns londinencs té relació amb les representacions d'un mag xinès. Altres tiquets trobats confirmaran les sospites del detectiu...

Accessibilitat