Notícia

Novetats Còmic Nadal

16 de desembre de 2022

Joana Estrella

Pardaleta

Aquesta novel·la gràfica ens apropa una història sobre canvis en l'adolescència, sobre la descoberta de la pròpia identitat en un moment de moltes preguntes amb respostes molt confuses, i ens parla, sobretot, de l'amor. Un llibre que ens interpel·la directament amb una sensibilitat natural i primària; la transparència dels sentiments que hi apareixen ens aproparan a una història on l'amor, tan abstracte i a voltes tan incomprensible, ens acompanya en l'aventura de créixer. Una història que reivindica i dona visibilitat a l'amor LGTBIQ+.

Jeff Lemire

Robin y Batman

Dick Grayson té una vida nova. Ha presenciat l'assassinat dels pares i, ara, està a càrrec de Bruce Wayne. Però el milionari no és pas un home normal. És Batman, l'heroi de Gotham City, i Dick està cridat a convertir-se en el seu ajudant en la lluita contra el crim que fueteja la ciutat. El jove Robin començarà un viatge ple de personatges sinistres com Killer Croc, de prodigis com la Lliga de la Justícia i amics com Alfred Pennyworth o els futurs Joves Titans.

Marjane Satrapi

Pollastre amb prunes

Teheran, 1958. Nasser Ali Khan és un músic apassionat al qual, després d'una discussió airada, la seva dona li ha trencat el tar. Com que és un instrument que no es pot reemplaçar, i la seva aflicció és tan gran, Nasser Ali decideix no sortir del llit fins que la mort se l'endugui, girar l'esquena al món i els seus plaers. No es llevarà ni tan sols per menjar el seu plat preferit, el pollastre amb prunes. Els vuit dies que seguiran rebrà la visita de genis, premonicions, somnis i tota classe de records.

Hubert Prolongeau

Cuando el trabajo mata

Carlos ha aconseguit el seu somni: un lloc d'enginyer automobilístic en una gran multinacional. Però mai no hauria pogut imaginar que això suposaria un descens als inferns per la progressiva deshumanització, pressió i sobrecàrrega mental a la feina. Una situació tolerada pels directius de la seva empresa i que serà fatal, portant-lo al suïcidi.

Ezra Claytan Daniels

Upgrade soul = Actualizar alma

En ocasió del seu 45è aniversari com a parella, Hank i Molly Nonnar decideixen sotmetre's a un procés experimental de rejoveniment, però les seves esperances d'evitar la vellesa fan aigües quan contemplen les conseqüències: uns duplicats d'ells mateixos, greument desfigurats però intel·lectualment i físicament superiors. Podran els Hank i Molly originals coexistir al mateix món que els seus clons?

Koldo Almandoz

Natasha

La Natasha té 18 anys. Acaba d'arribar a la ciutat per estudiar a la universitat. Comença a viure en un pis que comparteix amb l'Elena i l'Ane. Lluny del poble i amb noves amigues Natasha descobreix una nova vida plena de desafiaments: la convivència al pis, els estudis, el treball en un bar, els banys a la platja nudista, les sortides nocturnes... Fins que un dia el passat apareix per fer un tomb al present.