Notícia

Novetats còmic - Tardor 2023

26 de setembre de 2023

Aquestes són les novetats de còmics.
Esperem que en gaudiu.

Chris Claremont. La Saga del oso místico

A mitjans dels vuitanta, Bill Sienkiewicz va entrar a dibuixar la col·lecció de Los Nuevos Mutantes, en una etapa diferent de qualsevol cosa que mai haurien vist els aficionats. Amb Chris Claremont als guions, va néixer una obra mestra, la primera saga de la qual, en què Dani Moonstar afronta la lluita més gran de la seva vida, va canviar per sempre la història dels Bebes-X.

Stan Lee. Los Vengadores

És més que un còmic: és una màquina del temps. Reunits per lluitar contra l'amenaça de Loki, Els Venjadors es constitueixen com el més poderós equip de l'Univers Marvel. I quan el Capità Amèrica torni de les profunditats gelades, adquiriran la seva veritable forma.

Pascal Rabaté. Sota els còdols, la platja 

És setembre de 1963 al poble de platja francès de Loctudy. Els estiuejants ja han marxat, però l'Albert, en Francis i l'Edouard, futurs estudiants als quals els espera un destí brillant i minuciosament traçat, aprofiten els últims dies de llibertat. Mentre fan córrer el vi a la vora del mar, apareix una misteriosa noia que canviarà el guió de les seves vides.

Octavia E. Butler. La Paràbola del sembrador

L'any 2024, els Estats Units trontollen, a punt de caure a l'abisme de la bogeria. El país pateix desastres ambientals desbocats, crisis econòmiques i caos social. Lauren Olamina, de quinze anys, la filla d'un predicador que viu a Los Angeles, està protegida del perill pels murs de la seva comunitat. Tot i això, el seu món segueix el dictat de la por.

Mikel Antza. El Procés de Burgos: revolució i viure! 

Burgos, desembre de 1970. Els jutges militars franquistes han de precessar setze militants d'ETA. Demanen penes de mort per a sis d'ells. Què es pot fer perquè no els afusellin? Com es pot fer saber al món la represió que pateix Euskal Herria? Des de les clavegueres del penal de Burgos fins el poblet suletí de Montori, passant pels carrers de ciutats com París i pobles com Eibar, una riuada de solidaritat aglutinarà les forces de multitud de persones i organitzacions d'ideologies molt diverses.

Navie. Doble jo

Com es pot bastir una identitat sobre 127 kg de mentides? Fent creure que t'estimes com ets, encara que tinguis un cos "no normatiu". Cridant ben fort que ets feliç, que tot va bé en el millor dels mons possibles i que no tens cap esquerda.

Max. Qué

Què és un viatge iniciàtic fora de norma que reflecteix l’extravagància i les contradiccions del món en què vivim. El protagonista d’aquest còmic és un home prototípic de mitjana edat en plena crisi existencial que, en lloc de fer el Camí de Santiago, es posa en marxa cap a la ciutat de Trapisonda, sempre acompanyat d’en Titola, la seva veu interior que l’acompanya i amb qui manté un diàleg constant.

Accessibilitat