Novetats de cine

Novetats de cine

07 de març de 2018

Doña Clara  (Aquarius). Dirigida per Kleber Mendonça Filho, 2017.
Clara, una ex-crítica musical de Recife (Brasil) de 65 anys, viu retirada en un edifici particular, l'Aquarius, construït en la dècada de 1940 sobre el passeig marítim. Un important promotor ha comprat tots els apartaments, però ella es nega a vendre el seu i emprèn una guerra freda contra l'empresa que l'assetja. L’estressant situació la pertorba i la porta a pensar en la seva vida, en el seu passat i en els seus éssers estimats. 

El Bar. Dirigida per Álex de la Iglesia, 2017.
Són les nou del matí. En un cafè del centre de Madrid un grup de persones d'allò més dispar esmorza tranquil·lament. Sembla un dia qualsevol ... fins que un dels clients se'n va del local i, en el moment en què posa un peu al carrer, rep un tret al cap. Ningú més s'atreveix a sortir. Estan atrapats.

El Hijo de Jean. Dirigida per Philippe Lioret, 2017.
Mathieu no ha conegut al seu pare. Un amic d'aquest li comunica que ha mort i que té dos germans. Viatja a Canadà per assistir al funeral i conèixer la seva família. Ningú sabia de la seva existència i no tenen cap interès a conèixer-lo.

Gold: la gran estafa. Dirigida per Stephen Gaghan, 2017.
Kenny Wells (Matthew McConaughey) és un explorador que necessita desesperadament que la seva sort canviï. Quan això passa gràcies a l'ajuda d'un geòleg i un descobriment daurat a Indonèsia, començarà la tasca més complicada: mantenir la seva fortuna fora de les urpes dels voltors de Wall Street.

John Wick: pacto de sangre. Dirigida per Chad Stahelski, 2017.
El llegendari assassí John Wick [Keanu Reeves] es veu obligat a sortir del seu retir per un antic soci immers en un complot per controlar la sinistra germanor internacional d'assassins. Obligat per un jurament de sang, John viatja a Roma per ajudar-; allà s'enfrontarà a alguns dels assassins més letals del món. Per a seguidors de l’acció sense complexes.

Kong: la isla calavera. Dirigida per Jordan Vogt-Roberts, 2017.
El més meravellós d'aquesta extraordinària pel·lícula no és únicament la mà d'un director amb una inventiva aclaparadora i el seu sentit de l'aventura, sinó que és com n’és capaç de capturar la màgia de les imatges del 'King Kong' de 1933 i la poesia de la versió de 1976 per reelaborar amb estil propi i mestratge.

La Profesora. Dirigida per Jan Hrebejk, 2017.
Maria Drazdechova és la nova professora d'un col·legi situat en els suburbis de Bratislava, la seva arribada alterarà el funcionament del centre escolar, tant que un dels estudiants intentarà suïcidar-se. Aquest fet, sumat al baix rendiment dels estudiants i als peculiars mètodes pedagògics de la professora, faran que el director convoqui una reunió amb els pares sol·licitant el trasllat de la Srta. Drazdechova, però lluny d'aconseguir el seu propòsit tots es veuran amenaçats per les bones relacions que la mestra té amb les altes esferes del Partit Comunista txecoslovac.

Lady Macbeth. Dirigida per William Oldroyd, 2017.
A l'Anglaterra rural de 1865, Katherine (Florence Pugh) viu angoixada per culpa del seu matrimoni amb un home amargat a qui no vol i que li dobla l'edat i de la seva freda i despietada família. Quan s'embarca en un apassionat idil·li amb un jove treballador (Cosmo Jarvis) de la finca del seu marit, al seu interior es deslliga una força tan poderosa que res li impedirà aconseguir el que desitja.

Land of mine:  bajo la arena. Dirigida per Martin Zandvliet, 2017.
Després de la fi de la II Guerra Mundial, un escamot de joves soldats alemanys es troba presoner sota la vigilància del sergent danès Rasmussen. El grup haurà de desactivar milers de mines nazis per netejar les platges daneses. Una tasca que es convertirà en una tensa ruleta russa.

Los Hollar. Dirigida per John Krasinski, 2017.
En aquest reconfortant drama amb tocs de comèdia, John Hollar es veu obligat a deixar una feina sense futur a Nova York per tornar a la seva ciutat natal del centre dels Estats Units quan a la mare se li diagnostica una malaltia. Sense la seva parella a punt de donar a llum, a la qual no li està permès viatjar, John es veu obligat a navegar tot sol a la boja vida que va deixar enrere, quan la seva família disfuncional, el seu rival de l'institut i la seva exnòvia tornen a entrar a la seva vida.

Mañana empieza todo. Dirigida per Hugo Gélin, 2017.
Samuel és un jove solter i conqueridor que viu a la costa francesa. Un dia una antiga aventura es presenta amb un nadó en braços, li comunica que és la seva filla i desapareix. Incapaç de portar una vida amb un nadó intenta sense èxit trobar a la mare. Passa el temps i mentre la nena va creixent porten una vida divertida i meravellosa. 8 anys més tard la mare torna per recuperar la seva filla.

Paraíso. Dirigida per Andrei Konchalovsky, 2017.
Olga, Jules i Helmut són tres personatges les vides dels quals s'entrecreuen en la devastació de la II Guerra Mundial. Olga, una aristòcrata russa membre de la Resistència, Jules, un francès amant de la bona vida convertit en un corrupte i despietat funcionari Nazi i Helmut, membre d'una alta família alemanya convertit en oficial de les SS que exerceix el seu poder sense importar-li les conseqüències morals. Motivats per la devastació del conflicte, cada personatge és obligat a prendre decisions vitals segons la ideologia que sustenten.

Redención. Dirigida per Antoine Fuqua, 2017.
Billy "El Gran" Hope, campió del món dels pesos semipesados ​​de boxa (Jake Gyllenhaal) ho té tot: una impressionant carrera, una bonica i enamorada esposa Maureen Hope (Rachel McAdams), una filla adorable (Oona Lawrence) i un estil de vida amb tota mena de luxes. Però quan el seu mànager i amic de tota la vida Jordan (50 Cent) l'abandona, Hope toca fons i es presenta davant un salvador inusual en un gimnàs decadent: Tick Willis (Forest Whitaker), un bomber retirat i entrenador dels boxejadors amateur més durs de la ciutat.

 

Rosalie Blum. Dirigida per Julien Rappeneau, 2017.
Vincent Machot coneix la seva vida de memòria. La passa entre la seva perruqueria, el seu cosí, el seu gat i la seva mare, massa dominant. Però de vegades la vida ens depara sorpreses, fins i tot als més prudents... Un dia es creua per casualitat amb Rosalie Blum, una dona misteriosa i solitària que està convençut que ha vist abans. Però on? Intrigat, decideix seguir-la a tot arreu amb l'esperança de saber més d'ella. No és conscient que aquest seguiment el portar a una aventura plena d'imprevistos en la qual descobrirà a personatges tan excèntrics com apassionants. Una cosa està clara: la vida de Vincent Machot canviarà...

Stefan Zweig, adiós a Europa. Dirigida per Maria Schrader, 2017.
Explica la vida de l'escriptor austríac Stefan Zweig. Jueu, de classe benestant, la seva obra es caracteritza pel seu caràcter pacifista i antibel·licista. En esclatar la II Guerra Mundial, Zweig es refugia a París, posteriorment a Londres. Finalment fuig al Brasil amb la seva dona on es suïciden, el 1942, en creure que el nazisme governaria el món.

Un Golpe con estilo. Dirigida per Zach Braff, 2017.
Tres tipus veuen esfumar-la pensió de la seva jubilació després d'una crisi econòmica de l'empresa en la qual van treballar tota la vida. Solució? Atracar el banc que es va quedar amb els seus diners.

Últimos días en La Habana. Dirigida per Fernando Pérez, 2017.
Miguel treballa com a rentaplats en un restaurant i somia amb abandonar Cuba per anar-se'n a viure a Nova York. A l'espera d'un visat que mai arriba passa els dies amb el seu amic Diego, un malalt de SIDA ple d'energia positiva. Quan apareix l'anhelat permís, els protagonistes i els seus amics s'enfronten a una difícil decisió.