Notícia

Novetats de cinema - Abril 2022

23 de març de 2022

Aquestes són les noves adquisicions de cinema de la Biblioteca.
Esperem que us agradin.

Black Clover. Ep. 1-13, Saga completa del camino a caballero mago / idea original: Yuki Tabata ; dirección: Tatsuya Yoshihara
Quan el Déu de la Màgia anava a aniquilar els humans, un sol mag els va salvar a tots. Se'l va conèixer com a Rei dels Mags... i es va convertir en llegenda. Al Regne de Clover, Asta i Yuno somien convertir-se en el Rei dels Mags. Asta i Yuno han estat com a germans des que van ser abandonats el mateix dia al llogaret Hage. Però mentre Yuno està especialment dotat per a la màgia, Asta sembla ser l'única persona del món que no és capaç d'usar-la.No recomanada per a menors de 12 anys
Idiomes: castellà i japonès .Sèries televisives

Reyes de la noche / creada por Cristóbal Garrido y Adolfo Valor
6 episodis. Anys 80. Francisco Javier Maldonado, àlies Paco "el Còndor", és el periodista esportiu més important de la ràdio espanyola. Els oients l'admiren, els jugadors el temen, els presidents de clubs (i el govern) l'odien. Cada mitjanit reuneix milions d'oients al costat del transistor. Des de fa anys, “el Còndor” no té rival. Fins ara.
No recomanada per menors de 16 anys.
En castellà. Sèries Televisives.

Supernormal / creada por Olatz Arroyo y Marta Sánchez
Patricia ha vingut a aquest món a ser la millor dins i fora de casa seva. L'únic problema és que les línies que separen la feina de la família són molt fines i la Patrícia s'acabarà portant la feina a casa i la família a l'oficina, i això mai no surt bé. Tot i així, Patricia està disposada a morir en l'intent...
No recomanada per a menors de 7 anys
Idioma: castellà; subtítols en anglès
Còmedia. Sèries televisives.

Cuñados / dirección: Toño López
Eduardo i el seu cunyat Sabonis acaben de ficar la pota en un dels seus negocis i necessiten diners. Molts diners. Serà Sabonis qui trobi la solució al problema segrestant Modesto, cunyat d'Alicia Zamora, l'empresària que els va enganyar i va deixar tirats. Només hi ha un petit problema: Alícia no pensa pagar ni un euro pel cunyat.
No recomanada per a menors de 7 anys
Idiomes: castellà i gallec; subtítols a castellà i altres llengües
Comèdia

Free guy / directed by Shawn Levy
Un caixer de banc descobreix que en realitat és un personatge sense paper dins un vídeojoc de món obert, i aviat decideix convertir-se en l'heroi de la seva pròpia història, que reescriu ell mateix.
No recomanada per a menors de 12 anys
Idiomes: castellà i anglès; subtítols a castellà i altres llengües. Audiodescripció en anglès. Codificació en anglès
Comèdia

El Olvido que seremos / una película de Fernando Trueba
Héctor Abad Gómez va dedicar els últims anys de la seva vida, fins a la mateixa nit que va caure assassinat al centre de Medellín, a la defensa dels drets humans. La pel·lícula és la reconstrucció amorosa, pacient i detallada de la vida, a través del record d'una ciutat i d'una família.
No recomanada per a menors de 12 anys
Idioma: castellà
Premis Premi Goya Millor Pel·lícula Iberoamericana
Drama- Pel·lícules històriques

Nomadland / una película de Chloé Zhao
Després del tancament d'una mina de guix en una ciutat de Nevada, Fern agafa la seva furgoneta i desenvolupa una vida poc convencional com a nòmada moderna, descobrint una resistència i un enginy diferent dels que ha conegut fins aleshores.
No recomanada per a menors de 12 anys.
Idiomes: castellà, anglès i altres llengües; subtítols en castellà i altres llengües. Audiodescripció en anglès. Codificació en anglès
Premis 3 premis Oscar, 2 Globus d'Or i altres premis.Pel·lícules amb audiodescripció
Pel·lícules socials. Drama.

Otra ronda / una película de Thomas Vinterberg
Martin i tres dels seus amics, tots cansats professors de secundària, s'embarquen en un experiment per mantenir un nivell constant d'intoxicació etílica al llarg de la jornada laboral.
No recomanada per a menors de 16 anys
Idiomes: castellà i danès ; subtítols en castellà
Premis 1 Oscar, 1 premi BAFTA i altres premis
Drama

Relic / dirigida por Natalie Erika James
Quan l'anciana Edna desapareix inexplicablement, la seva filla Kay i la seva néta Sam s'afanyen a anar a la decadent masia de la família, on troben pistes de la seva progressiva demència escampades per tota la casa. Després que Edna torni tan misteriosament com va desaparèixer, la preocupació de Kay que la seva mare no vulgui o no pugui dir on ha estat xoca amb l'entusiasme de Sam per tenir la seva àvia de tornada.
No recomanada per a menors de 16 anys
Idiomes: castellà, català i anglès; subtítols en castellà
Premis BFI London Film Festival
Pel·lícula de terror

Expediente Warren, obligado por el demonio / directed by Michael Chaves
Ed i Lorraine Warren arrisquen les seves vides per demostrar la innocència de l'acusat i la presència de forces malignes en el primer judici per assassinat en què s'utilitza la possessió demoníaca com a defensa legal.
No recomanada per a menors de 16 anys
Idiomes: castellà i anglès; subtítols a castellà i altres llengües. Codificació en anglès
Pel·lícula de terror

Viuda negra / directed by Cate Shortland
Natasha Romanoff, àlies Viuda Negra, s'enfronta als capítols més foscos de la seva història quan sorgeix una perillosa conspiració relacionada amb el passat. Perseguida per una força que no s'aturarà davant de res per acabar amb ella, Natasha ha de bregar amb la seva història com a espia i amb l'estela de relacions destruïdes que va deixar enrere molt abans de convertir-se en Venjadora.
No recomanada per menors de 12 anys
Pel.lícula fantàstica

Fast & furious 9 / directed by Justin Lin
Dom Toretto porta una vida tranquil·la amb Letty i el seu fill, el petit Brian, però saben que el perill sempre aguaita. Aquesta vegada, aquesta amenaça obligarà Dom a enfrontar-se als pecats del seu passat si vol salvar els que més vol. L'equip es torna a reunir per impedir un complot a escala mundial, liderat per un dels assassins més perillosos i millor conductor a qui s'han enfrontat; un home que a més és el germà desaparegut de Dom, Jakob.
Pel.lícula d’acció.

Valhalla rising / una película de Nicolas Winding Refn
Segle X. One-Eye, un enigmàtic guerrer amb una força sobrehumana, que ha estat esclavitzat durant anys, mata el seu amo i aconsegueix escapar amb l'ajuda d'un nen que porta. Després d'enrolar-se en un vaixell víking, emprenen un viatge que els porta a una terra desconeguda, on regnen el dolor i la sang.
Realitzada el 2009
No recomanada per menors de 16 anys.
Idiomes: Castellà i anglès
Pel.lícula d’aventures.

Jungle cruise / directed by Jaume Collet-Serra
Principis del segle XX. Frank (Dwayne Johnson) és el carismàtic capità d'una embarcació peculiar que recorre la selva amazònica. Allà, malgrat els perills que el riu Amazones els té preparats, Frank portarà al seu vaixell la científica Lily Houghton (Emily Blunt) i el seu germà McGregor Houghton (Jack Whitehall). La seva missió serà trobar un arbre místic que podria tenir poders curatius. És clar que el seu objectiu no serà fàcil, i en la seva aventura es trobaran amb tota mena de dificultats, a més d'una expedició alemanya que cerca també aquest arbre amb propietats curatives. Pel·lícula basada en una atracció de Disneyland. No recomanada per menors de 12 anys. Pel.lícula d’aventures.

Accessibilitat