Notícia

Novetats de cinema - Primavera 2018

02 de maig de 2018

50 primaveras  Blandine Lenoir  2017
Aurore és una dona de 50 anys, separada, que acaba de perdre la feina i rep la notícia que serà àvia. La seva vida sembla estancada fins que es troba amb un amor de joventut. Es produeix un canvi en Aurore que es nega a admetre que, podria ser l'ocasió perfecta per començar una nova vida.

Aquello que amamos Jacek Borcuch 2009
És una bella primavera de 1981 a Polònia. En una ciutat costanera, Janek, de 18 anys i fill d'un capità de la marina, forma una banda de punk-rock per expressar les coses que més li importen. La seva vida és la música i el seu primer gran amor Basia, però les coses per Janek estan a punt de canviar.

Déjame salir Jordan Peele  2017
Chris, un jove afroamericà, visita la finca de la família adinerada de la seva parella, una noia blanca. Al principi, se sorprèn del caràcter amable dels seus sogres, però a mesura que avança el cap de setmana, una sèrie d'inquietants descobriments el porten a conèixer una realitat que mai hauria imaginat.

Dunkerque Christopher Nolan 2017
Basada en l'evacuació de la ciutat francesa de Dunkirk (Dunkerque) durant la II Guerra Mundial, concretament el 1940, quan un grup de soldats aliats de França, Bèlgica i el Regne Unit estan envoltats per l'exèrcit alemany i han de ser evacuats en tot tipus d'embarcacions cap a Gran Bretanya enmig d'una batalla èpica.

El Experimento Paul T. Scheuring 2010
Remake de "The experiment", dirigida el 2001 per Oliver Hirschbiegel. Un grup de 26 homes són sotmesos a una investigació psiquiàtrica amb rols de presoner i guardià, però l'estudi finalment no es desenvoluparà com pensaven i acabarà en el caos.
La pel·lícula ens proposa un viatge per la condició més miserable de l'ésser humà, una mostra de la crueltat que l'ésser humà alberga en el seu interior més profund, una part de la nostra naturalesa que hem de conèixer per saber fins on podríem arribar i poder frenar-la temps.

El nombre de la rosa Jean-Jacques Annaud 1986
William de Baskerville (Sean Connery) i el seu jove ajudant, Adso de Melk (Christian Slater), dos monjos franciscans, arriben a una abadia benedictina del nord d'Itàlia, enclavada a la part alta d'una roca i dominada per una majestuosa torre octogonal. Hi van per assistir a una reunió entre dominics i franciscans, presidida pel delegat papal, per dilucidar si l'Església ha de seguir el camí de la pobresa o acumular riqueses per a major glòria de Déu. Mentre tant, l'abat benedictí requereix a William que l’ajudi a resoldre el misteri de la mort d'un jove monjo, un dels millors copistes i il·lustradors de la biblioteca de l'abadia. El franciscà inicia les seves indagacions a la biblioteca i, poc després, apareix mort un altre dels monjos. Continuant amb la investigació arriben fins al laberint octogonal que forma la biblioteca, on troben gran quantitat de llibres que es creien perduts. 

El origen del planeta de los simios Rupert Wyatt 2011
Will (James Franco) és un doctor que està tractant de buscar una cura a l'Alzheimer, una malaltia que afecta al seu pare. Ell treballa amb micos provant de trobar un virus benigne que faci recuperar l'activitat cerebral. Després que tanquin la seva investigació, Will decideix emportar-se a casa seva un ximpanzé amb el qual ha estat experimentant. Es tracta d'un simi molt intel·ligent que cada vegada evoluciona més i més. Temps després aquest simi adquirirà l'habilitat de parlar i serà el capitost d'un exèrcit de simis que significaran la fi de la humanitat ... 

El Viaje de Unai Andoni Canela 2016
Aquesta és la història d'Unai, un nen de 10 anys, i la seva família en un viatge al voltant del món. El pare, fotògraf de natura, té la missió de buscar set animals emblemàtics per fotografiar-los i mostrar la delicada situació en què es troben. Durant més d'un any, Unai segueix els seus passos compartint amb la seva germana i la seva mare unes experiències vitals que transmeten un amor incondicional per la natura. Llops, elefants, pumes, bisons, pingüins i cocodrils són els protagonistes d'aquest viatge per tots els continents.

El Jugador de ajedrez   Luis Oliveros 2017
Diego Padilla, casat amb la periodista francesa Marianne Latour, guanya el 1934 el campionat espanyol d'escacs. Després de l'esclat de la guerra civil la seva dona el convenç per anar-se'n a viure a França juntament amb la filla de tots dos. Però lluny de millorar la seva situació, al país veí és empresonat pels nazis per considerar-lo un espia. A la presó aconsegueix sobreviure gràcies a la passió que sent l'oficial al comandament, el coronel Maier, pels escacs.

En tierra de sangre y miel   Angelina Jolie 2011
Danijel (Goran Kostic) i Ajla (Zana Marjanovic) són dues persones immerses de ple en el conflicte bosnià dels anys 90. Danijel és un soldat que lluita en el bàndol serbi, i Ajla és una bosniana que viu en captivitat en el camp que ell supervisa. Tots dos van ser amants abans de començar la guerra, però a mesura que el conflicte armat s'apodera de les seves vides, la seva relació s'anirà enfosquint a poc a poc.