Notícia

Novetats de còmic - Maig 2022

20 de abril de 2022

Aquestes són les novetats de la secció de còmic que trobareu a la nostra Biblioteca.
Esperem que us agradin.

Piel de hombre / Hubert, Zanzim
El dia abans del casament, la Bianca rep un regal insòlit de la seva tia: una pell d'home. En posar-se-la, ningú no sospitarà que en realitat no és un noi. Així comença el viatge d'incògnit al món dels homes, una experiència que canviarà per sempre la seva manera de veure el món.

Civil war. 2 / Mark Waid, Adam Kubert, Mike del Mundo
Units per un heroisme brillant i optimista, cap d'aquests nous i diferents Venjadors podria afrontar els dilemes que planteja la Segona Guerra Civil Superheroica de la mateixa manera. En qualsevol cas, quan la pols s'assenti, cap no serà la mateixa.

Océano negro / guion: Martin Quenehen ; dibujo: Bastian Vivès ; color de las 14 primeras páginas: Patrizia Zanotti ; inspirado en la obra de Hugo Pratt
Any 2001: Corto Maltés és un pirata de poca muntanya que rep l'encàrrec de conduir uns sicaris fins a una embarcació d'esbarjo situada a alta mar. El que semblava un vulgar robatori es complica en una aventura extraordinària que portarà Corto a recórrer diversos continents a la recerca d'un tresor que potser només existeix a la seva imaginació.

Cruel summer / Ed Brubaker, Sean Phillips ; color de Jacob Phillips
L'estiu de 1988, Teeg Lawless torna a casa per planejar el cop més gran de la seva carrera. Però Ricky, el fill de Teeg, i els amics d'aquest estan començant a recórrer el mateix corriol fosc pel qual abans va caminar el seu pare, i aquest es convertirà en el pitjor estiu de les seves vides.

L'Accident de caça : una història real de crims i poesia / David L. Carlson, guionista ; Landis Blair, dibuixant; traducció de Carlos Mayor
Matt Rizzo, un intel·lectual excèntric que escriu poemes en braille, ha perdut la visió en un accident de caça. O, si més no, aquesta és la versió que coneix el seu fill Charlie. Quan el jove hagi d'entomar les conseqüències dels seus delictes, descobrirà la veritat: el seu pare es va quedar cec per un tret d'escopeta durant el transcurs d'un robatori a mà armada. Engarjolat a la presó d'Stateville, en Matt comparteix cel·la amb un dels assassins més temuts i odiats dels EUA.

Viatge a la rebel·lió : bio gràfica d'Agosti Xaho / Asisko ; traducció de Maria Ulianova
1833: Nafarroa inicia la recuperació de la sobirania nacional, acompanyada de les províncies. Però Espanya no està disposada a acceptar la independència de cap dels seus súbdits. Un activista de 23 anys de Zuberoa ha volgut continuar amb la guerra sobre el terreny, i ha escrit una crònica còmplice per explicar al món i a nosaltres mateixos la insurrecció dels bascos.

The Book tour = Autor en gira / Andi Watson ; traducción de Lorenzo F. Díaz
Després de la publicació de la seva última novel·la, GH Fretwell, un escriptor anglès menor, s'embarca en una gira de presentació i signatura del llibre per promocionar-lo. Res no va segons el planejat i el seu viatge es converteix gradualment en un malson. A més, ara la policia vol fer-li algunes preguntes sobre una misteriosa desaparició, i sembla que els problemes de Fretwell amb prou feines han començat.

Rere el somriure de Shakespeare / Rosa Maria Martínez Ascaso ; pròleg de Genís Sinca
La personalitat de Shakespeare és un enigma difícil de definir, tot i que les pistes són al nostre abast. L'autora de _Rere el somriure de Shakespeare_ l'imagina com si ens fes una picada d'ullet i, amb un somriure burleta, ens reptés a endinsar-nos en alguna de les seves infinites identitats. Entre elles, la d'alquimista, a la recerca de la pedra filosofal per assolir la vida eterna i convertir els metalls en or. I ho va aconseguir: destil·lar l'auri elixir de l'eterna joventut literària, un beuratge que hem validat, ingerit, assaborit i premiat totes les generacions posteriors. El mèrit que la seva obra no envelleixi té molts factors, concretats en una gran capacitat d'observació, reflexió i dissecció psicoanalítica de l'ànima humana. Un altre d'aquests elements és l'humorístic, potser no tan conegut, tot i que té una presència i una influència espectaculars en els seus textos. Perquè rere el somriure de Shakespeare, amb un lèxic exuberant i elàstic, també hi batega un esperit lúdic i entremaliat, instintivament irònic, sarcàstic i satíric.

Accessibilitat