Notícia

Novetats de còmic - març 2024

20 de febrer de 2024

Si t'apassiona el còmic, puja a la primera planta de la biblioteca, tenim novetats!

Portela, Carlos; Keko. Contrition
Contrition és una petita localitat perduda en el comptat de Palm Beach que acull a un ampli nombre d'exconvictes condemnats per delictes sexuals, on viuen marginats de la resta del món. Quan un d'ells mor en un incendi a casa seva, la policia atribueix el succés a un accident domèstic.

Ram V; Andrade, Filipe (il.). Las Muchas muertes de Laila Starr
La humanitat és a punt de descobrir la inmortalitat. Com a conseqüència, l'avatar de Mort és llançat a la Terra per portar una vida mortal a Bombay en la pell de la noia de vint anys Laila Starr. Mentre intenta acceptar la seva nova mortalitat, Laila troba la manera d'aparèixer en el moment i el lloc on naixerà el creador de la inmortalitat. Aprofitarà Laila aquesta oportunitat per impedir que la humanitat alteri permanentment el cicle de la vida, o la mort es convertirà de debó en una cosa del passat?

Cuello, Daniel. Los Buenos modales
Perduda pels passadissos d'un antic edifici de l'Administració Pública es troba l'Oficina 84. Els seus empleats són els encarregats de que qualsevol escrit que es generi a la nació no perturbi la serenitat de la Festa. Des de les lletres de les cançons fins als esborranys de les novel·les, des de les revistes parroquials fins als textos tècnics i escolars, tot passa per les seves mans, per a que compleixi amb les regles d'un vademecum llegendari, que ningú té temps de llegir abans.

Mazars, Maurane. ¡Baila!
Alemanya, 1957. Uli és un jove apassionat dels musicals que té un gran somni: convertir-se en un ballarí famós de Broadway. Però com estudiant de dansa moderna a la prestigiosa escola Folkwang, la seva personalitat riallera i la seva extrovertida forma de ballar es topen de cara amb el desànim i el nihilisme de l'Europa de postguerra.

Garrit, llorenç. Lobocoitomia
Lobocoitomia és un orgasme que et fa rebentar el cervell. Una sensació agredolça que per un costat ens fa riure i per l’altre reflexionar sobre nosaltres mateixos i la nostra espècie. Sens dubte, un còmic per a llegir i rellegir, per a aprofundir dins la metàfora, el sarcasme i l’acidesa dels seus diàlegs.

Malet, Oriol. Ombres de colors
«Cris. Desperta!». Així comença aquesta aventura d'abandonaments que també són oportunitats, i amistat, i creativitat. Cris no té clar per on tirar, només sap que, quan dibuixa, tot agafa una altra llum. I de sobte aquesta colla d'ombres: d'on venen? Amb el seu tercer còmic, que és el primer en solitari, Oriol Malet aborda l'abandonament escolar prematur sense carregar-lo d'estigmes i espolsant-ne els fantasmes que l'acompanyen més habitualment.

Gargiulo, Flavia. Les Maleïdes
Padrines, mares i filles, pares fantasmes, monges a la carrera, prostitutes i Déu el nostre Senyor son els protagonistes d'aquesta sorprenent proposta, que Flavia ha adaptat a l'univers del còmic inspirant-se en el text original teatral de Sergi Baos.

I també...

Dåsnes, Nora. Trucada perduda
Ruppmann Tobella, Roger. Ahir em vaig fulminar el Diazepam  
Snyder, Scott; Lemire, Jeff (il.). D.M. : después de la muerte
Snyder, Scott; Murphy, Sean (il.). American vampire : selección natural
Del Toro, Guillermo; Hogan, Chuck; huddleston, Mike (il.). Nocturna