ATENCIÓ! Nou telèfon de contacte 667 579 324

A causa d'una avaria amb la línia telefònica, per contactar amb la biblioteca truqueu al 667 579 324

Notícia

Novetats de contes per als més menuts i menudes

10 de novembre de 2016

El monstre de la Sra. Mo. Paul Beavis
L´autor londinenc Paul Beavis, que resideix actualment a Wellington, capital de Nova Zelanda, s´estrena amb aquest llibre que protagonitza el matrimoni format pel senyor i la senyora Mo. Un dia, algú truca a la porta principal. Ell no ho sent perquè està treballant al jardí, i la senyora Mo s'encarrega d´anar a obrir. Però, quan ho fa, apareix algú que no es pot imaginar.

La gran fàbrica de les paraules. Agnès de Lestrade; Valeria Docampo
Hi ha un país on la gent gairebé no parla. En aquest estrany país, s'han de comprar i empassar les paraules per poder-les pronunciar. En Dídac necessita paraules per obrir el seu cor a la bonica Aura. Però, quines triar? Perquè, per a dir el que vol dir a l'Aura, cal una fortuna! No es pot pas equivocar... Un text poètic de l'Agnès de Lestrade, il.lustrat amb el talent i la imaginació de la Valeria Docampo. Un regal pels ulls i les orelles! Una oda a la màgia de les paraules i una bella història d'amor.

Un joc. Hervé Tullet
A la biblioteca tenim un munt de llibres del fabulós Tullet. Però n'hi ha un, titulat “Un llibre”, que és un dels contes que ha tingut més èxit de la biblioteca. De fet els que l'han gaudit demanen que se'ls hi expliqui una i una altra vegada, i sempre, sempre, acabant aplaudit fervorosament. Aquest que us presentem avui promet tant o més que el primer: un llibre d'observació i atenció que, a cada pàgina, dóna instruccions al lector sobre què ha de fer.

I a més...

Qui s’amaga sota el gat? Vincent Mathy
El Grúfal. Julia Dohaldson; Axel Scheffler
Es busca! Lili la llebre, lladre de llibres. Emily MacKenzie
Frida Kahlo (Col·lecció Petita & Gran). Gee Fan Eng; M Isabel Sánchez Vegara
L’Oliva i el mal humor. Tor Freeman
On és el Dudú? Sophie Ledesma
Qui, què, on. Olivier Tallec
Un regalo para Nino. Lilith Moscon; Francesco Chiacchio

Accessibilitat