Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Novetats de música

25 de novembre de 2019

Future dust / The Amazons
La formació anglesa The Amazons sorprenia el 2017 amb un excel·lent debut homònim en el qual mostraven múscul melòdic sota un rock summament atractiu.
Bé, ara arriba el torn sempre ardu, de convèncer amb un segon llançament que, si s'escau, busca una personalitat una mica diferent, diluint una mica el factor sorpresa sota un rock modernitzat d'atractiva essència però de menor impacte. En qualsevol cas, on millor es maneja la banda és en aquest rock explosiu de tint clàssic, com bé demostren en el seu fantàstic inici "Mother", hard rock que colpeja a la cara les guitarres marquen a foc i es converteix en rock d'estadi.

History / Youssou NDour
A més de la seva veu sublim i el seu carisma en l'escenari, la principal estrella del Senegal sempre ha estat un innovador musical, fusionant tradició i modernitat. 
En el seu nou àlbum “History”, l'artista ret homenatge al seu passat, reflexiona sobre el present i mira cap al futur en deu cançons exuberants. Hi ha una dolçor natural en el lliurament vocal de N'Dour. El color instrumental i la suavitat que l'acompanyen, en gran part en forma de tambors de mà, guitarres i saxo, complementen bé els seus tons dolços, donant a l'àlbum una sensació de naturalitat, encara que l'emoció en els seus temes lírics i la seva execució vocal demostren que darrere hi ha un ardu treball.

Kill a feeling / Carla
Tres anys després del seu debut en solitari amb el nom artístic de CARLA, la cantant de Vic Carla Serrat publica el seu segon Treball “Kill a Filling”, sota el segell Great Canyon Rècords (...)
El primer single d'avanç del seu segon treball d'estudi, “It’s a race” es presenta com la metàfora de “una relació que acaba convertint-se en una carrera”, una sort de reflexió o estat de lucidesa, que busca “trobar l'equilibri”, tot això en clau de pop electrònic i cert to dels anys noranta, per a presentar-se com el seu treball més ballable fins avui.

Geometries / Miguel Gil
El cantant, músic i rapsode Miquel Gil retorn al rodo discogràfic després d'un prolongat silenci. Ho fa de la mà de Geometries (Temps Rècord), un suggeridor disc que reflecteix l'esplèndid estat de salut artística que travessa (...) 
La matèria primera que dóna forma a la seva flamant obra està fonamentada en textos d'autors que ja ha tractat al llarg de la seva prolongada carrera com Vicent Andrés Estellés, Enric Casasses i Anna Montero, i uns altres amb els quals no, com Imma Máñez, Begonya Pou i Joanjo García.  I les músiques es nodreixen de melodies tradicionals, música d'arrel valenciana, aires mediterranis, andalusíes, amb una perceptible obertura de mires sonores.

I a més...
86_16 / Miquel Jordà
Age of unreason / Bad Religion
Father of the bride / Vampire Weekend
Kindness is the new rock and roll / Peace
La Lluna en el fang / Jordi Batiste
Mary, queen of Scots : original motion Picture soundtrack / score by Max Richter
My finest work yet / Andrew Bird
Placeless / Kronos Quartet, Masha & Marjan Vahdat
Stay around / J.J. Cale
There is no other / Rhiannon Giddens with Francesco Turrisi
Under Stalin’s shadow / Dimitri Shostakovich
Warm ; Warmer/ Jeff Tweedy