Notícia

Novetats de novel·la - Abril 2017

23 de març de 2017

Camí d’anada i tornada. Montse Barderi
Connecticut, 27 de desembre de 1940. L’Annemarie escriu una carta en què demana ajuda a l’Ella arran de la mort del seu pare. L’Ella viu a l’Índia des de fa algun temps i respon immediatament als precs de la seva amiga, amb qui va fer un viatge de milers de quilòmetres, de Suïssa a Kabul, uns mesos abans amb un Ford de divuit cavalls. Unides per un vincle inexplicable, intens i profund, descobrirem en les seves cartes dues maneres de veure el món i d’entendre la guerra

El setè àngel. David Cirici
L’Ernest, un publicitari d’èxit i entusiasta dels plaers de la vida, navega amb el seu veler entre les illes de Patmos i d’Icària en companyia del seu fill de set anys Marc, de la seva parella Sophie i del petit Max, fill de la Sophie. Fa mala mar. Quan comença a pondre’s el sol, el veler topa amb les restes d’un naufragi i en Marc cau a l’aigua. Així comença la història. El lector seguirà la recerca desesperada del pare, el sentiment de culpa i la crisi que el duu a les portes de la bogeria. I seguirà, en paral·lel, l’aventura del fill, que la nit mateixa de l’accident és rescatat per una llanxa carregada de famílies de Síria i l’Afganistan que miren d’arribar a les costes de Samos. Sense que ningú no ho sàpiga, el petit Marc viurà l’aventura incerta dels refugiats.

La vida negociable. Luis Landero
Hugo Bayo, perruquer de professió i geni incomprès, els explica als seus clients la història de les seves aventures, des de la seva adolescència en un barri de Madrid fins al moment actual, ja a punt de fer-ne quaranta, en què segueix buscant-li un sentit a la vida. I així, recordarà la relació tempestuosa amb la seva mare, el descobriment ambigu de l'amistat i de l'amor, els seus diversos oficis i projectes, els seus èxits i els seus fracassos, i la seva inesgotable capacitat per reinventar-se, amb la seva consciència, amb el seu futur, en un intent de trobar un lloc en el món que el reconciliï finalment amb si mateix i amb els altres.

I a més...

Binet, L. La setena funció del llenguatge
Black, B. Las sombras de Quirke (policíaca)
Carrillo, M. El tiempo. Todo. Locura
Chacón, I. Tierra sin Hombres
Chang, J. Los Wang contra el mundo
Colgan, J. La pequeña panadería de la isla (chick lit)
Erikson, T. Infamia (policíaca)
Garzás, M. Mis besos no son de cualquiera (eròtica)
Gavalda, A. Una vida millor
Hannah, K. El baile de las luciérnagas
Hugo, V. Los miserables (històrica)
Johnson, M. Al llegar la primavera (romàntica)
Lapena, S. La parella del costat (policíaca)
Márkaris, P. Offshore (policíaca)
Meyer, S. La química (policíaca)
Moccia, F. Tres veces tú (chick lit)
Moreno, M. Temps de rates (policíaca)
Rahola, P. Rosa de cendra
Rampo, E. Los crímenes del jorobado (policíaca)
Strout, E. Em dic Lucy Barton
Talese, G. El motel del voyeur
Theros, X. La fada negra (històrica)
Torró, J. Llull: més lluny (històrica)
Vallès, T. La memòria de l’arbre
Vogt, S. La mecànica de l’aigua
Vollmann, W. La familia real

Accessibilitat