Notícia

Novetats de novel·la - Juliol 2021

17 de juny de 2021

Aquestes són les noves adquisicions de novel·la que hem incorporat al nostre fons per aquest estiu.
Esperem que en guadiu!

Viñas Abadie, Laia. Les Closques
L'Arnau es retroba amb la seva filla després d'anys sense tenir-hi contacte. Se l'emporta al seu pis del barri de Gràcia i allà hi comencen una vida junts, que al principi és estranya i nova. Mentre espiem com s'acostumen l'un a l'altre, resseguim la infantesa d'aquest pare acabat d'estrenar, que no es desplega a Barcelona sinó al Delta de l'Ebre, un indret on el món gira a una velocitat diferent. Entre marees tranquil·les i cases blanques com ampolles de llet, l'Arnau s'anirà fent gran i descobrirem per què fuig, i de qui.

Bagunyà, Borja. Els Angles morts
Quan el seu rival s'emporta la plaça de catedràtic que tant desitjava, en Morella s'adona que necessita una idea per posar-se a escriure i fer avançar la seva carrera estancada. Durant la guàrdia de la Nit de Nadal, la Sesé, la seva dona, una ginecòloga saturnina, viu una experiència per a la qual no estava preparada. I mentrestant, l'Olof, l'ultra nebot, fill d'un germà genial i inaguantable, arriba a Barcelona per passar-hi uns mesos.

Oliván, Lluís. Vladivostok
Abans de morir, la Magda, la dona del Tomàs, planejava amb ell un viatge a Vladivostok. Dos anys després, superat el dolor més intens, ell intenta trobar sentit al seu dia a dia com a vidu i jubilat: llegeix els llibres que ella va deixar pendents, recorre els turons de la seva urbanització en bicicleta i queda amb el seu millor amic, que insisteix a buscar-li una nova parella. L'estiu, però, canviarà completament amb l'arribada d'una nova veïna i el seu fill, i això farà que el Tomàs es replantegi què fer dels seus últims anys

Haruf, Kent. El Vincle més fort
L’Edith Goodnough, que té vuitanta anys, es recupera en un llit d’hospital sota la vigilància d’un policia després d’haver estat acusada d’assassinar el seu germà. A través de la mirada del seu veí, en Sanders Roscoe, es desplega la vida tràgica d’aquesta dona que ha sacrificat la pròpia identitat per ajudar i donar suport a la família, doblegant-se als codis morals del Colorado rural.

I també...

Bagunyà, Borja. Els Angles morts
Beauvoir, Simone de. La Mujer rota
Beneyto i Albero, Armand. Paraules al vent
Foradada, Mercè. L'Amor quiet : un retrat epistolar de la Barcelona benestant
Grau, Andreu. Les Ales de l'arna
Harpman, Jacqueline. Jo, que no he conegut els homes
Rafecas, Carme M. El Setembre i la nit
Süskind, Patrick. El Perfum : història d'un assassí
Viñas Abadie, Laia. Les Closques

Novel·les històriques
Strukul, Matteo. Las Siete dinastías

Novel·les policíaques
Barker, J. D. Los Crímenes de la carretera
Camilleri, Andrea. Los Casos del comisario Collura
Kepler, Lars. Lazarus
Juvé, Teresa. El Degollador de Vallvidrera
Nesbø, Jo. El Regne
Slaughter, Karin. Silenciadas

Novel·les romàntiques
Bomann, Corina. El Secreto de Matilda

Novel·les eròtiques
Casquet, Noemí. Zorras

Accessibilitat