Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Novetats de novel·la juvenil

25 de octubre de 2019

Quantic love / Sònia Fernández-Vidal
Al CERN, el centre d'investigació més avançat del món, entre experiments de viatges en el temps i de teletransportació, la jove Laila s'enfronta al misteri més gran que existeix: com triar entre dos amors. D'una banda, l'Alessio, un atractiu periodista, i de l'altra, en Brian, un cerebral científic que amaga un gran secret.

El Puzle de cristall / Blue Jeans ; traducció de Núria Parés Sellarès
Després de l’explosió a l’estació del metro de l’aeroport, la Julia no és la que era. S’ha tornat insegura, fins i tot insolent, i li costa molt trobar motivacions per gaudir de la vida com feia abans. El primer dimarts de gener la Julia rep una trucada molt inquietant. L’Hugo Velero, un dels companys de pis de l’Iván Pardo, li assegura que el noi del pírcing a la cella ha desaparegut. L’Iván li havia parlat molt d’ella, de la seva intel·ligència i de la seva capacitat deductiva, i per això li demana ajuda per trobar-lo.

Les Guineus del desert / Pierdomenico Baccalario
«Han passat més de trenta anys des d’aquell matí, però encara penso en les converses d’aquells dies, mentre pujàvem i baixàvem pels camins del penyasegat, preparant el moment en què ens ensopegaríem amb el cos d’una persona morta. Estàvem fent una investigació macabra i terrible, però jo em sentia eufòric i bojament viu.»
Una intriga que, de la mà del jove protagonista, ens porta a un petit poble de Còrsega, on s’amaguen massa secrets, secrets que van néixer a la Segona Guerra Mundial i que tants anys després són per fi desvetllats. Seria possible que aquell indret remot sigui un punt de connexió entre el secretari personal de Hitler, Bormann; el general Rommel, conegut com la Guineu del desert; i Antoine de Saint-Exupéry, autor d’El Petit Príncep?

Furyborn : l'origen de les dues reines / Claire Legrand ; traducció de Lluís Delgado
Separades pel segles, la Rielle i l'Elena viuen existències molt diferents sense saber que estan vinculades per llaços ancestrals. La Rielle, a palau, té una vida cortesana farcida d'enganys i intrigues, mentre amaga un amor impossible. Però el seu món fa un tomb espectacular en revelar-se el secret que reprimeix a dins seu des de la seva infantesa.

Ciudad de las almas perdidas i Ciudad del fuego celestial 5a i 6a part de la col·lecció Cazadores de sombras
Jace és ara un servent del mal, vinculat a Sebastian per tota l'eternitat. Només un petit grup de caçadors d'ombres creu possible la seva salvació. Per aconseguir-la, han de desafiar el Conclau, i han d'actuar sense Clary. Perquè Clary està jugant a un joc molt perillós pel seu propi compte i risc. Si perd, el preu que haurà de pagar no consisteix tan sols en lliurar la seva vida, sinó també l'ànima de Jace.

Días de sol, noches de verano : doce historias de amor / edición a cargo de Stephanie Perkins ; traducción de Victoria Simó
Els millors autors americans de novel·la juvenil es reuneixen a Dies de sol, nits d'estiu. Dotze històries d'amor per fer-te somiar amb passejades per la platja i postes de sol per a dos. Així que busca't un racó tranquil i posa't el banyador, perquè aquest estiu vas a tenir 12 raons per llançar-te a la piscina: enamora't bojament!

Empezar / Mona Kasten ; traducción de Albert Vitó i Godina
Allie mot aviat començarà la universitat i necessita trobar apartament. Kaden s’ha quedat sense company i ell tot sol no pot pagar tot el lloguer. Allie i Kaden es veuran obligats a compartir pis i només hauran de complir tres regles senzilles: 1. res de sentimentalismes; 2. res de ficar-se en les coses de l’altre, i la més important, res d’anar-se’n al llit junts. Tot i que, les regles estan fetes per trencar-les...

I a més...

Novel·la Fantàstica
La Senda de les quatre forces / Sònia Fernández-Vidal segon part de la col·lecció La Porta dels tres panys
Prodigista : la crida de la Morrigan Corb : un llibre de la saga Nevermoor / Jessica Townsend ; traducció d'Anna Puente segon part de la col·lecció Nevermoor
La Missió de la Rox / Laura Gallego ; traducció d'Helena Aguilà Ruzola tercera part de la col·lecció Guardians de la Ciutadella 

Altres títols
Galceran, l'heroi de la guerra negra / Jaume Cabré
Societat Kyoto / Flavia Company