Notícia

Novetats de novel·la juvenil - Gener 2022

13 de desembre de 2021

Aquestes són les noves incorporacions de l'espai jove de la Biblioteca. Esperem que us agradin.

La Guardiana / Ariadna Herrero i Molina
L’Elisabet es una adolescent de setze anys. Els seus pares s’acaben de divorciar, fa poc que s’ha traslladat a una altra ciutat i està tenint força problemes per integrar-se al seu nou institut. La seva vida donarà un gir inesperat quan l’ataqui un poderós dimoni recaptador d’ànimes i la converteixi en un esser híbrid. Atrapada entre dues vides, la humana i la demoníaca, l’Elisabet es veurà forçada a superar tant els obstacles de la seva vida d’adolescent com els múltiples desafiaments que li comportarà la seva nova personalitat. Al llarg d’aquest viatge, ple de perills i de temptacions, coneixerà tot un seguit d’essers extraordinaris i aprendrà que de vegades la vida implica sacrificis i renúncia però que també hi ha lloc per a l’amistat vertadera i l’amor sense condicions.

Los Ladrones buenos / Katherine Rundell ; traducción del inglés de Begoña Hernández Sala
Quan Vita Marlowe aterra a Nova York, ciutat on ha viatjat amb la seva mare des d'Anglaterra, ignora que està a punt d'emprendre una aventura arriscada per ajudar el seu estimat avi Jack Welles. Un famós estafador amb connexions amb la màfia ho ha enganyat i l'ancià ha perdut casa seva i totes les seves possessions. La seva néta farà l'impossible per fer-lo somriure de nou. Amb aquest objectiu al cap, Vita ordeix un pla amb l'ajuda d'una jove carterista i dos talentosos aprenents del circ, tots dos amants dels animals i capaços de desafiar la gravetat amb les seves habilitats excepcionals. Ràpidament els quatre amics es veuran envoltats d'una intriga plena d'emoció per recuperar la llar de Jack.

Trilogia Culpables de Mercedes Ron
Culpa mía Nicholas Leister ha estat creat per amargar-me la vida. Alt, ulls blaus, cabells negres com la nit... Sona genial oi? Doncs no tant quan t'assabentes que serà el teu germanastre ia més representa tot el que has estat fugint des que tens ús de raó.
Culpa tuya Quan Noah es va enamorar de Nick sabia que la seva relació no seria fàcil: són pols oposats, foc i electricitat, i quan estan junts salten espurnes... en tots els sentits. Fins ara, la passió ha estat més forta que l'orgull, però la diferència d'edat, la universitat, les festes, els seus pares i els fantasmes que aguaiten a tots dos els posen a prova una vegada i una altra, com una bomba de rellotgeria que amenaça de fer-los esclatar.
Culpa nuestra La relació de Nick i Noah està passant pel seu pitjor moment, i sembla que res no podrà tornar a ser com abans... Hauran de passar per moltes coses per finalment comprendre si de debò estan fets l'un per a l'altre o si per el contrari, estar separats és allò que de debò els convé. Però potser es pot oblidar un amor tan fort? Com es poden esborrar els records tatuats al cor? L'amor no sempre és suficient i amb el perdó de vegades no n'hi ha prou per solucionar les coses. Seran capaços de deixar enrere el passat i tornar a començar?

I a més, ...
La Rosa falsa / Jakob Wegelius : traducció del suec d'Elena Martí i Segarra
Cartes a Shakespeare / Èlia Espinosa
A través de ti / Ariana Godoy
Inapropiadamente hermosa / Marión Marquez
El Ball dels morts / Care Santos

Accessibilitat