Notícia

Novetats de novembre de novel·la juvenil

21 de octubre de 2020

A continuació podeu consultar les noves adquisicions de novel·la juvenil que podeu trobar a la Biblioteca.
Esperem que en gaudiu.

L'Aliança secreta. Philip Pullman
La Lyra, té vint anys, estudia a la universitat i viu al Jordan College d’Oxford. La seva vida transcorre amb una aparent normalitat, però la seva presència és amenaçada pel creixent poder del Magisterium. La noia és convidada a unir-se a una expedició juntament amb diversos especialistes, que viatjarà a una remota regió de la Ruta de la Seda, on s’han succeït uns estranys accidents.

Ahora llega el silencio. Álvaro Colomer
Han transcurrido seis meses de la llegada del Silencio. Así llaman al día en que los adultos murieron. Pero el Silencio sigue aquí. El caos se ha apoderado de la ciudad. Los niños están indefensos. Los adolescentes tienen los días contados. Saben que están condenados a morir al cumplir los veintidós años. Astrea solo tiene dieciséis. Luchará para cambiar su suerte, aunque esto suponga perder lo poco que le queda.

Tot o res. Francesc Gisbert
Ara ja ningú la recorda, però fa un temps, tots sabien qui era la infuencer Lady Flipa. La seua desaparició del món digital es va produir en estranyes circumstàncies que no han estat aclarides. De la nit al matí el seu canal de YouTube va ser cancel·lat i no en va quedar cap rastre a les xarxes socials. Han passat uns anys i les noves generacions ja no la recorden. Però, al darrere hi ha una història que mereix ser contada. L'autor d'aquest llibre ha aconseguit recollir el testimoni directe de la youtuber desapareguda per revelar-nos la trepidant aventura que la va fer recórrer el país de sud a nord, fugint d'una perillosa organització criminal. És el moment d'apostar fort: O tot o res!

Elijah. Madeleine Féret-Fleury, Marushka Hullot-Guiot
Divendres a la nit. Estàs sortint del cinema. El despertar dels zombis no és precisament la pel·lícula del segle, però resulta entretinguda. El camí de retorn a casa, no obstant això, es converteix en un malson. Cabells blanc, pell pàl·lida i ulls grocs. Algunes persones t'estan mirant de manera estranya. Pitjor encara: semblen dirigir-se cap a tu. I allíà, de sobte, els seus passos s'acceleren. Has de decidir: tornar al cinema o córrer cap a casa teva?prendràs les decisions correctes? No ho oblidis: si vols fugir, l'única sortida ets tu. Ready?

Quan s'apague la llum. Joanjo Garcia
«No ens mereixem tanta bellesa», va dir Ricard a la seua germana Anna. Al cap de poc de temps, ell va desaparéixer en un misteriós accident aeri prop d’Islàndia, en un vol privat organitzat per la Fundació Orió. Ricard no deixava de parlar de l’emergència climàtica, de l’egoisme de la humanitat, que esprem el planeta fins a condemnar-lo al col·lapse. Unes idees que fan dubtar a Anna del que ha passat i l’animaran a viatjar a Islàndia per conéixer la veritat sobre Ricard.

I, també...

Austen, Jane. Sentido y sensibilidad.
Bardugo, Leigh. El Lenguaje de las espinas : relatos nocturnos y magia oscura.
Baum, L. Frank. El Màgic d'Oz.
Buzzati, Dino. El Secret del Bosc Vell.
Clare, Cassandra. Ciudad de los ángeles caídos.
Collins, Suzanne. Balada d'ocells i serps.
Colom, Rosa Maria. Coppelius, el creador d'autòmates.
Dellaira, Ava. 17 años.
Duran, Xavier. Els Crims de la taula periòdica.
Fleming, Anne. La Cabra.
Golabek, Mona. Los Niños de Willesden Lane.
Holm, Jennifer L. El Peix número 14.
Iacopelli, Jennifer. Nosaltres abans i després.
Kellen, Alice. Nosotros en la luna.
Lagerlöf, Selma. El Viatge meravellós d'en Nils Holgersson per Suècia.
Leante, Luis. Maneres de viure.
Lozano Garbala, David. On neixen les ombres.
Martín, Andreu. No demanis llobarro fora de temporada.
Mata, Toni. Nascuts per ser breus.
Mourlevat, Jean-Claude. Jefferson.
Panicello, Víctor. Influencer: un any a Wonderland.
Pradas, Núria. Ella.
Riordan, Rick. La Tomba del tirà.
Roth, Veronica. El Final i altres principis: històries des del futur.
Santamaría, Jara. El Teixidor de malsons.
Santos, Care. Inbox.
Son, Wŏn-p'yŏng. Ametlla.
Thompson, Lisa. El Pot de llum.
Villanueva i Perarnau, Muriel. Digueu-me Ju.