Notícia

Novetats de pelis i sèries

28 de gener de 2020

Novetats a la secció de cinema de la biblioteca.

Capitana Marvel
La història segueix a Carol Danvers mentre es converteix en un dels herois més poderosos de l'univers. Quan una guerra galàctica arriba a la Terra, es troba amb el jove agent Nick Furie en el centre d'una voràgine, la qual cosa li porta a la seva destinació final com a Venjador.

Dumplin
Willowdean Dickson és una adolescent texana amb sobrepès, però amb molta confiança en si mateixa. La seva mare Rosie, una antiga reina de bellesa que sobrenomena despectivament a la seva filla Dumplin, és l'organitzadora del nou certamen de bellesa Miss Teen Bluebonnet que ella mateixa va guanyar fa anys. Willowdean es proposa recuperar la seva autoestima i guanyar-se el respecte de la seva mare inscrivint-se en el concurs de bellesa com a forma de protesta contra el sistema.

Matadero
En Torrecillas, un poble de Castella, se situa l'escorxador de Francisco, un empresari que es dedica al processament de la carn, importa porcs barats i de baixa qualitat des de Portugal per a després vendre'ls. En l'escorxador treballa el seu cunyat Alfonso, veterinari de professió, un home feble i una miqueta covard que en el fons està fart de mirar cap a un altre costat certificant animals de dubtosa qualitat. El que desconeix Alfonso és que un determinat número d'aquests animals portuguesos transporten droga.

Green Book
Quan Tony Lip, un rude italoamerica del Bronx, és contractat com a xofer del virtuós pianista de color Don Shirley, durant una gira de concerts pel Sud dels Estats Units, haurà de confiar en "El llibre verd", una guia dels pocs establiments segurs per als afroamericans, per a trobar allotjament. Són dues persones que hauran de fer front al racisme i els prejudicis, però a les quals la bondat i el sentit de l'humor uniran.

Cambio de reinas
Després d'anys de guerra entre França i Espanya, que han deixat als dos països afeblits, Felip d'Orleans, el regent de França, posa en marxa un pla per a consolidar la pau entre totes dues nacions. Casarà a la seva filla de 12 anys, senyoreta de Montpensier, amb l'hereu del tron espanyol i a Lluís XV, pròxim Rei de França, amb Mariana Victoria, de 4 anys, Infanta d'Espanya. Una adolescent i una nena es veuran atrapades en una xarxa d'aliances, traïcions i jocs de poder

Van Gogh
1886. El pintor holandès Vincent van Gogh fuig de la bullícia de París i es refugia en un petit poble de França, Arlés. Allí és tractat amablement per alguns i brutalment per uns altres. Madame Giroux, la propietària del restaurant del poble, s'apiada de supobreza i li regala un llibre de comptabilitat que Vincent plena de dibuixos. Però els seus continus canvis d'humor fa que diversos veïns li tinguin por.

¿Podras perdonarme algun dia?
Història de Lee Israel, una escriptora en hores baixes que recorre a la mentida, l'engany o fins i tot el delicte amb la finalitat de tornar al cim.

La favorita

Fuga en Dannemora
Història de dos convictes que s'escapoleixen d'una presó del nord de Nova York amb l'ajuda d'una empleada del centre amb la qual tots dos estan involucrats, desencadenant una persecució a nivell estatal.

Viudas
La història de quatre dones amb res en comú excepte un deute heretat per les activitats criminals dels seus difunts marits, que decideixen prendre les regnes de la seva destinació per a forjar-se un futur amb les seves pròpies regles.

Dragon Ball

El vicio del poder
Dick Cheney, un callat buròcrata de Washington, va acabar convertint-se en l'home més poderós del món com a vicepresident dels Estats Units durant el mandat de George W. Bush, amb conseqüències al seu país i la resta del món que encara es deixen sentir avui dia.

Una cuestión de género
Història real de Ruth Bader Ginsburg, una jove advocada i mare de família. Ruth, al costat del seu marit l'advocat Martin Ginsburg, va canviar el curs de la història amb un singular cas sobre discriminació de gènere que va obrir el camí per a la igualtat en els tribunals.

Kolya
Franka Louka és un concertista de violoncel i professor de renom a la Txecoslovàquia ocupada pels soviètics. En perdre el seu lloc en l'orquestra, no li queda més remei que tocar en els funerals per a sobreviure. Per conveniència, decideix acceptar en matrimoni a una dona russa que li abandona poc després de les noces deixant-li al seu fill de cinc anys, Kolya.

X-Men Apocalisis
Després de milers d'anys, Apocalipsis, el primer i més poderós mutant de l'univers ha despertat trobant un planeta dirigit per humans. Amb la intenció d'esborrar-los de la faç de la Terra, recluta un grup de mutants per a crear un nou ordre mundial.

Suspiria
Susie Bannion, una jove i ambiciosa ballarina, s'instal·la a Berlín per a rebre classes en una prestigiosa escola de ballet. Aviat descobrirà que una cosa fosca se cern sobre la companyia, una foscor que devora a la directora artística, a Susie i a un afligit psicoanalista.

Cafarnaúm
Zain és un nen de dotze anys intel·ligent i valent, que sobreviu als perills dels carrers de Beirut gràcies al seu enginy. Fugint dels seus pares, i fent valer els seus drets, recorre a la justícia per a demandar-los per el ‘crim’ d'haver-li donat la vida.

12 Años de esclavitud

Accessibilitat