Notícia

Novetats de pelis i sèries

24 de febrer de 2020

Novetats a la secció de cinema de la biblioteca

Alita : ángel de combate / directed by Robert Rodriguez
Quan l’Alita (Rosa Salazar) es desperta sense recordar qui és en un món futur que no reconeix, l’Anat (Christoph Waltz), un metge compassiu, s'adona que en algun lloc d'aquesta closca de cyborg abandonat, hi ha el cor i ànima d'una dona jove amb un passat extraordinari. Mentre l’Alita agafa les regnes de la seva nova vida i aprèn a adaptar-se als perillosos carrers d’Iron City, l’Anat tractarà de protegir-la del seu propi passat, mentre que el seu nou amic l’Hugo (Keean Johnson) s'oferirà, en canvi, a ajudar-la a desenterrar els seus records. Quan les forces mortals i corruptes que manegen la ciutat comencen a perseguir a l’Alita, ella descobreix una pista crucial sobre el seu passat: posseeix habilitats de combat úniques que els que ostenten el poder voldran controlar costi el que costi. Només mantenint-se fora del seu abast, podrà salvar als seus amics, a la seva família i el món que ha après a estimar. Remake del clàssic anime de 1993 "Alita, Ángel del Combat

Las Invisibles / un film de Louis-Julien Petit
Arran d'una decisió de l'ajuntament, el centre d'acolliment per a dones sense domicili fix tancarà. A les treballadores socials del centre només els queden tres mesos per a rehabilitar a aquestes dones. A partir d'ara, tot està permès: falsificacions, tràfic d’influències, mentides...! Una comèdia!

El Veredicto : la ley del menor / dirigida por Richard Eyre
La Fiona Maye (Emma Thompson) és una prestigiosa jutgessa del Tribunal Superior de Londres especialitzada en drets familiars que travessa per una greu crisi matrimonial. Quan arriba a les seves mans el cas d’Adan (Fionn Whitehead), un adolescent amb leucèmia que es nega a fer-se una transfusió de sang en ser Testimoni de Jehová, la Fiona descobrirà sentiments ocults que desconeixia, i lluitarà perquè l’Adan entri en raó i sobrevisqui

Los Juegos del hambre. Saga completa
És una trilogia de novel·les de ciència-ficció i aventura per a joves, escrita per Suzanne Collins. La trilogia es compon de les obres Els jocs de la fam, En flames i Sinsajo . Es compon de 4 DVD d’aventures...

La Espía roja / dirigida por Trevor Nunn
La Joan Stanley (Judi Dench) és una encantadora àvia que mai ha aixecat cap mena de sospita… fins que un matí de l'any 2000 els agents del MI5 la detenen, acusada de proporcionar informació a la Rússia comunista. Ha sortit a la llum un dels majors casos d'espionatge del KGB i la Joan és una de les sospitoses. Durant l'interrogatori Joan torna a recordar l'any 1938, quan estudiava Física a Cambridge i es va enamorar d'un jove comunista, Leo Galich (Tom Hughes), el mateix que temps després, durant la II Guerra Mundial, li va posar davant una difícil cruïlla: triar entre trair al seu país o salvar al món d'una catàstrofe nuclear. I és que, treballant en unes instal·lacions secretes dedicades a la recerca nuclear durant la guerra arriba a la conclusió que el món està a prop de la destrucció garantida, i haurà de triar entre trair al seu país i als seus éssers estimats... o salvar-los. Pel·lícula basada en la vida de Melita Norwood (Joan Stanley en el film), l'espia britànica que va estar més temps al servei del KGB.

La Profesora de parvulario / escrita y dirigida por Sara Colangelo
La Lisa Spinelli és una professora d’Staten Island que és inusualment atenta amb els seus estudiants. Quan descobreix que un d'ells és un nen prodigi, es queda fascinada, i acabarà arriscant la seva vida familiar i la seva llibertat per a intentar que el nen desenvolupi el seu talent... Remake d'un aclamat film israelià.

Cementerio de animales / directed by Kevin Kölsch and Dennis Widmyer
El doctor Louis Creed es muda amb la seva dona Rachel i els seus dos fills petits de Boston a un poblet de Maine, on aviat descobreixen un antic cementiri amagat, en el bosc prop de la seva nova llar. Després d’una tragèdia, el poder del cementiri atreu al pare afligit per la pena i desencadena una perillosa reacció en cadena que produirà un mal d'horribles conseqüències.

Dolor y gloria /dirigida por Pedro Almodóvar
Narra una sèrie de retrobaments de la vida de Salvador Mallo, un director de cinema en el seu màxim esplendor. Alguns físics, i d’altres recordats, com la seva infància en els anys 60, quan va emigrar amb els seus pares a Paterna, un poble de València, a la recerca de prosperitat, així com el primer desig, el seu primer amor adult ja al Madrid dels 80, el dolor de la ruptura d'aquest amor quan encara estava viu i palpitant,  recorre a l'escriptura com a única teràpia per a oblidar l'inoblidable, el primerenc descobriment del cinema, i el buit davant la impossibilitat de continuar rodant. "Dolor i Gloria" parla de la creació, de la dificultat de separar-la, de la pròpia vida i de les passions que li dónen sentit i esperança. En la recuperació del seu passat, Salvador troba la necessitat urgent de tornar a escriure.

El Día que vendrá / directed by James Kent
Alemanya, any 1946. La Rachael Morgan aterra a les ruïnes d'Hamburg en ple hivern per a reunir-se amb el seu marit, el Lewis, un coronel britànic que ha rebut la missió de reconstruir la ciutat destruïda. Però quan es muden a la seva nova llar, la Rachael descobreix amb sorpresa que el Lewis ha près una decisió inesperada: compartiran l'enorme casa amb els seus antics propietaris, un vidu alemany i la seva turmentada filla.

La Máscara / director Chuck Russell
Stanley Ipkiss és un empleat de banca extremadament amable, però desgraciadament és un pusil·lànime quan ha d'enfrontar-se amb algú. Després d'un dels pitjors dies de la seva vida, Stanley troba una màscara que representa a Loki, un déu de la malícia i l'entremaliadura. Quan es col·loca la màscara es converteix en una persona completament diferent.

¡Shazam! / directed by David F. Sandberg
El Billy Batson és un astut nen de 14 anys que pot convertir-se màgicament en el superheroi adult Shazam! en cridar una paraula. Poc després, els seus nous poders es posen a prova quan s'enfronta al malvat Dr. Thaddeus Silvana.

Expediente 64 / un film de Hr. Boe
Dos obrers fan un alarmant descobriment en un antic apartament de Copenhague: amagats darrere d'una paret falsa es troben tres cadàvers momificats, asseguts al voltant d'una taula amb un quart seient lliure. El cas l'investiguen el detectiu Carl Mørck i el seu assistent Assad. El seu objectiu serà descobrir qui són les mòmies i per a qui estava destinat el quart seient.

To be or not to be / director: Ernst Lubitsch
Segona Guerra Mundial (1939-1945). Varsòvia, durant l'ocupació alemanya. El professor Siletsky, un espia al servei de la Gestapo, està a punt de lliurar una llista amb el nom dels col·laboradors de la Resistència. Joseph Tura, actor polonès, intèrpret d'Hamlet i espòs de María Tura, també coneguda actriu, intentarà evitar-ho. Amb l'ajuda dels actors de la seva companyia, es farà passar pel cruel coronel Erhardt i per Siletsky per entrar a la caserna general de les SS.

Conociendo a Astrid / una película de Pernille Fischer
Biopic de l'escriptora sueca Astrid Lindgren, creadora de Pippi Calzaslargas, que va acabar convertint-se en un fenòmen mundial per a diverses generacions de nens i adults. Segons confessions de la pròpia Astrid, se sap que el nom de 'Pippi' el va concebre quan el seu fill de set anys, malalt d'una infecció pulmonar a l'hivern de 1941, li va demanar que li narrés, a fi de fer menys feixugues les seves hores de tancament, les aventures d'una nena anomenada "Pippi Calzaslargas". Dos anys després, mentre l’Astrid Lindgren reposava d'una fractura a la cama, va aprofitar el seu temps per a escriure les aventures d'aquesta nena entremaliada que aviat donaria la volta el món i es convertiria en un símbol feminista

Charles, vivo o muerto = Charles mort ou vif / un film de Alain Tanner
En Charles, amo d'una fàbrica de rellotges familiar, viu una vida burgesa també heretada. Un reportatge televisiu sobre el negoci és el detonant perquè aquest home confessi davant la càmara que la vida que està vivint no té res a veure amb el que va somiar per a si mateix en la seva joventut.

I també una sèrie:

Hierro. Temporada completa / director: Jorge Coira Nieto
Candela és una jutgessa que acaben de destinar a el Hierro, l'illa més remota de l'arxipèlag canari. No serà fàcil per a la Candela adaptar-se a la vida en una comunitat que, com ella mateixa, té un fort caràcter. De fet, l'han enviat allà com a càstig pel seu comportament heterodox. Un cop arriba a l'illa, la Candela ha d'instruir un cas complicat: apareix assassinat en Fran, un jove herreño, el mateix dia que anava a casar-se amb la filla de Díaz, un obscur empresari que de seguida es converteix en el principal sospitós del crim.

Accessibilitat