ATENCIÓ! Nou telèfon de contacte 667 579 324

A causa d'una avaria amb la línia telefònica, per contactar amb la biblioteca truqueu al 667 579 324

Notícia

Novetats de pel·lícules

23 de maig de 2023

Aquestes són les novetats de pel·lícules del mes juny.

Primavera en Beechwood / una película de Eva Husson

30 de març de 1924, Beechwood (Anglaterra). El matrimoni Niven, pertanyent a l'aristocràcia anglesa i que ha perdut als seus fills en la guerra, es prepara per a celebrar el Dia de la Mare i el compromís de Paul, el fill dels seus veïns, amb Emma Hobday. Els Niven han donat el dia lliure a la seva criada, Jane Fairchild, òrfena de naixement i, durant set anys, amant de Paul. Amb la casa buida, Paul i Jane es trobaran per primera vegada en el dormitori de Paul.
No recomanada per a menors de 12 anys


Idiomes: castellà i anglès; subtítols en castellà
Drama

París, distrito 13 / una película de Jacques Audiard

Émilie coneix a Camille, que se sent atret per Nora, que al mateix temps, es creua en el camí d’ Amber. Tres noies i un noi són amics, a vegades amants i, sovint, les dues coses.
No recomanada per a menors de 16 anys
Drama
Idiomes: castellà i anglès ; subtítols en castellà

Bullet train / directed by David Leitch

Marieta, és un assassí amb mala sort que està decidit a complir la seva missió pacíficament després de massa treballs que han descarrilat. No obstant això, el destí té altres plans en situar a Marieta en una via de col·lisió amb tota mena d'adversaris letals - connectats i enfrontats entre si - al tren més ràpid del món.
No recomanada per a menors de 16 anys
Pel.lícula d’ Acció

Jurassic world, dominion / directed by Colin Trevorrow

Quatre anys després de la destrucció d'Illa Ennuvolar, els dinosaures ara conviuen i cacen amb els éssers humans. Aquest fràgil equilibri remodelarà el futur i determinarà, d'una vegada per sempre, si els éssers humans seguiran en la cúspide dels depredadors en un planeta que comparteixen amb els animals més temibles de la creació.
No recomanada per a menors de 12 anys
Pel.lícula d’Aventures

Promesas en París / una película de Thomas Kruithof

Després de tota una trajectòria com a alcaldessa d'una ciutat prop de París, Clemence afronta el seu major repte fins al moment: presentar-se com a ministra. Valent i decidida, sempre s'ha bolcat amb els més desfavorits per a salvar a la ciutat de la pobresa i la desocupació juntament amb l'ajuda de la seva fidel mà dreta Yazid, però ara, aquest nou càrrec despertarà en ella una ambició desconeguda.
No recomanada per a menors de 7 anys
Drama

Elvis / una película de Baz Luhrmann

La pel·lícula explora la vida i la música d'Elvis Presley a través del prisma de la seva relació amb el coronel Tom Parker, el seu enigmàtic manager, que abasta més de 20 anys, des de l'ascens de Presley a la fama fins a la seva fama sense precedents, en el context de la revolució cultural i la pèrdua de la innocència als Estats Units.
No recomanada per a menors de 12 anys
Pel.lícula Biogràfica

La Maniobra de la tortuga / dirigida por Juan Miguel del Castillo

L'inspector Manuel Bianquetti es veu forçat a acceptar un trasllat a la comisería de Cadis. La seva tranquil·litat inicial es veurà trencada per la troballa del cadàver d'una jove que li recordarà un passat que li turmenta. Malgrat l'oposició dels seus superiors, Bianquetti emprendrà una croada solitària per a atrapar al culpable, seguint unes evidències que podrien ser fruit de la seva imaginació. La seva veïna, una fràgil infermera assetjada per la seva exparella, sembla ser l'única persona que està del seu costat.
No recomanada per a menors de 16 anys
Pel.lícula Policíaca

Pel·lícules infantils

DC Liga de supermascotas / directed by Jared Stern

Krypto el Superperro ha de convèncer a una colla de carrer d'allò més heterogènia (un sabueso, una porqueta vietnamita, una tortuga i un esquirol) perquè dominin els seus propis poders que acaben de descobrir i rescatin a la Lliga de la Justícia.
La podeu trobar a la Sala Infantil.
Per a tots els públics

Un Héroe samurai: la leyenda de Hank / directed by Rob Minkoff, Mark Koetser, Chris Bailey

Hank és un cadell salsitxa que es troba en un poble ple de gats que necessiten un heroi que els defensi del despietat pla del maligon Ika Chu perquè desaparegui el poble del mapa.
La podeu trobar a la Sala Infantil.
Per a tots els públics

 

 

Accessibilitat