Notícia

Novetats del gomet vermell

11 de novembre de 2017

El misteriós cas de la mare advocada / Dani Torrent
A partir d'un treball del cole en què han d'explicar la professió dels pares, la Banda de la Poca Lipsi investigarà la feina d'advocada de la mare del Ramon i viuran una emocionant aventura...

L'arca de la Noèlia / Txabi Arnal ; il·lustracions de Julio Antonio Blasco
El tigre s’ha cruspit la senyora Adela Ruiz, de professió dentista. Les zebres es volen esborrar les ratlles de la pell. La petita gasela pateix d’insomni. El lleó està gelós d’en Tarzan. L’os està furiós, i el goril·la està ben enfurismat. A l’estruç blau li han robat un ou. La senyora Girafa es mareja... I jo... jo no goso sortir de casa. Ves a saber què em podria passar! I és que totes aquestes animalades s’esdevenen als carrers de la meva ciutat.

Els contes de la fantasia / Gianni Rodari ; il·lustracions de Giulia Orecchia
T’imagines un elefant giravoltant sobre la seva trompa com si fos una baldufa? Què creus que passaria si un dia un cranc decidís caminar cap endavant? I si tots els gats de la ciutat s’unissin per manifestar-se? Què seria d’una flor que s’atrevís a néixer al pol nord? En aquest recull de contes la imaginació i l’humor de Gianni Rodari prenen les regnes per mostrar-te la realitat com mai no l’havies vist.

I a més...
La finestra d'en Kenny / escrit i il·lustrat per Maurice Sendak
El cant de la lluna / Danielle Star
Frankenstein / Mary Shelley ; versió de Teresa Broseta ; il·lustracions d'Eva Sánchez