Notícia

Novetats en novel·la juvenil

25 de maig de 2017

Rogers, Muriel. Sense ales (1r vol de la saga l’Esfera)
L'Esfera té controlada la població. Per escapar d’aquest control, els ciutadans del Niu estan enganxats a un entorn virtual que els permet gaudir de la llibertat que anhelen. La Kala, una noia que rebutja aquesta manera de viure, es veurà obligada a travessar a l'Altra Banda a l'Altra Banda per buscar el seu millor amic, en Beo, que fa dies que va desaparèixer. Però encara no està preparada pel que s'hi trobarà.
Mitges veritats, lluites salvatges, escenaris on res no és el que sembla i la possibilitat d'un món nou esperen la Kala. El seu destí s'apropa, si vol salvar en Beo. Abans, però, haurà de desafiar l'Esfera. La batalla acaba de començar.
Muriel Rogers és el pseudònim sota el que escriuen conjuntament la Muriel Villanueva i en Roger Coch.

Pons, Lele. Diva online
Com sobreviure a l'institut i acabar convertida en una estrella de les xarxes socials!
Lele Pons és una autèntica reina de les xarxes socials. Però no sempre va ser així ... En aquesta novel·la, ens explica com va sobreviure a ser "la noia nova de l'institut" i va fer de la seva experiència un motiu constant de riure expressada a les xarxes, arribant . Més d'11 milions de seguidors! Reivindicant les seves arrels llatines i la seva peculiar manera de veure el món, Lele Pons relata des de la ficció com va aconseguir fer amics, conèixer l'amor i viure un munt d'experiències com una adolescent comuna mentre la seva popularitat creixia imparable a Internet.

Levithan, David . Dos chicos besándose
Craig i Harry tenen disset anys, un passat en comú i un objectiu actual: batre el rècord del petó més llarg de la història. I, de passada, demostrar que dos nois fent-se un petó és una cosa completament normal. «Aquest és el poder d'un petó: no pot matar-te, però sí tornar-te a la vida». Hi ha més de dos nois besant-se en aquest llibre i tots ells t'arribaran al cor.

I a més...

Alonso, Manuel L. Las Pelirrojas traen mala suerte
Cassidy, Cathy. Cor de coco
Macip, Salvador. Herba negra
Niven, Jennifer. Aquí és on tot comença
Spangler, Brie. El Corazón de la Bestia
Thurber, James. La Meravellosa O