ATENCIÓ! Nou telèfon de contacte 667 579 324

A causa d'una avaria amb la línia telefònica, per contactar amb la biblioteca truqueu al 667 579 324

Notícia

Novetats infantils de cinema

16 de novembre de 2018

My little Pony: la película / Jayson Thiessen
Una força fosca amenaça Ponyville i els ponis hauran d'emprendre un viatge inoblidable més enllà d'Eqüestreria on trobaran nous amics i desafiaments apassionants en una aventura per trobar la màgia de l'amistat i protegir la seva llar.

Flash / Ethan Spaulding
El sol del matí brilla sobre la joia de la ciutat de Metropolis: l'edifici del Daily Planet. Però quan el Joker decideix que l'edifici necessita unes reformes la Lliga de la Justícia entra en acció. Mentre la batalla contra el Joker es recondueix, els poders de Flash comencen a embogir.

Spark : una aventura espacial / Aaron Woodley
Una odissea a l'espai plena d'acció, humor i emoció. Spark i els seus amics Chuck i Vix, s'assabenten que el poderós i malvat general Zhong planeja conquerir l'Univers. Per això necessitaran el poder d'una antiga bèstia coneguda com "El Kraken", l'arma més mortífera de la història.

Yo-kai watch: la película / Shigeharu Takahashi, Shinji Ushiro
La història comença en el moment en què el jove Keita Amano es troba amb una petita càpsula al bosc per després rebre un rellotge misteriós. Així és com coneix a un fantasma que es fa dir Whisper. Aquest li comenta al noi que el rellotge que porta al canell l'ajudarà a veure tota mena de criatures sobrenaturals, tant bones com dolentes. A partir d'aquest instant, Keita viurà una gran aventura. Haurà de viatjar 60 anys enrere per conèixer al seu propi avi de jove, i entre els dos provar de salvar la humanitat.

The Jungle bunch / David Alaux
Maurici és un pingüí que va ser criat com un tigre. Es proposa al costat dels seus amics mantenir l'ordre i la justícia a la selva, com abans va fer la seva mare. Però Igor, un malvat coala li posarà difícil.

Deep / Julio Soto Gurpide
En un futur no molt llunyà, els últims supervivents del planeta terra són un grup excèntric de criatures abismals que viuen una esquerda molt profunda en l'oceà i protegits pel mític Kraken. Una catàstrofe farà que el petit pop Deep, al costat dels seus amics Evo i Alice hagin de emprendre un perillós viatge ple d'aventures salvatges i així poder salvar a tots els habitants de l'esquerda.

Accessibilitat