Novetats per a infants

Novetats per a infants

14 de abril de 2018

La imaginació de Mazzanti / Josep L. Badal ; Zuzanna Celej
A la casa de te de la senyora Bylsma, els tres amics hi han trobat un client molt especial. És un escriptor simpàtic, amb una imaginació immensa, que resulta ser un company d'infantesa d'en Salami... Estarà content el professor amb aquesta visita?

El Cowboy Pug: el perro que cabalgó hacia la gloria / Laura James ; Églantine Ceulemans
Pug i lady Miranda estan preparats per viure un aventura com autèntics Cowboys. Potser s'hauran d'enfrontar a bandits. Potser, fins i tot, tindran un cavall! Però podrà en Pug prendre les regnes de la situació en el moment que tot es descontroli? 

Chewie y los porgs / Kevin Shinick ; Fiona Hsieh
El Wookiee ha viatjat amb la Rei al misteriós planeta Ahch-To per buscar el famós Jedi Luke Skywalker. Però Chewie no esperava trobar als porgs, unes criatures entremaliades que hauran d'aprendre a compartir el seu territori, i el seu menjar, amb l'imponent Wookiee.

Laberints gegant: mira, busca, troba! / Agnese Baruzzi
Laberints increïbles en els quals hauran de buscar animals, comptar-los i sumar-los.
Quants animals seran capaços d'identificar a cada pàgina? Les solucions, al final del llibre!

La princeseta / Marta Plans ; Valentí Gubianas
La princeseta s’ha perdut. Està al mig del carrer i no sap com tornar a palau. Es toparà amb moltes persones pel camí, algunes d’elles l’ajudaran i d’altres no. Però la princeseta té clara una sola cosa: si no l’ajuden, tant se val! Un conte on posa en entredit el rol i paper històric de les princeses i, alhora, exposa de manera subtil que una dona, sigui princesa o no, és autosuficient per a aconseguir el seu objectiu.
Conte accessible i inclusiu, adreçat a infància sorda i oient. El conte presenta la seva adaptació a la Llengua de Signes Catalana, a través d’un codi QR i un enllaç de descàrrega, amb el conte narrat i el vocabulari.

Soy la vida / Elisabeth Helland Larsen & Marine Schneider
Un càlid llibre il·lustrat sobre el valor de la vida i una invitació a viure en harmonia amb la natura, els animals i amb nosaltres mateixos. La vida, personificada en la figura d'una jove que viu en tot el que està en moviment; en tot i en tots trobem la força que fa girar el planeta. Una vida que infon forces, esperances i plena d'amor a aquelles persones que només han conegut la guerra.
 La vida i la mort viuen de la mà en les nostres vides; no hi ha vida sense mort. Sempre estic amb tu. I quan més falta et faci, puc recordar-te el valuós que ets. Perquè en l'univers sencer... Només n'hi ha un com tu.
 Un llibre sobre la màgia de la vida i la interminable recerca del seu significat.