Notícia

Novetats per a infants

27 de octubre de 2018

Crea con slime / Alysa Jagan
Aprèn a realitzar magnífiques creacions d’slime a casa teva i sense complicacions! Aquest és el primer llibre en castellà sobre aquesta nova tendència, el nou “blandiblú” casolà amb el que et podràs relaxar amassant, però també crear fascinants textures i figures. Comença amb algunes receptes bàsiques i avança amb projectes més elaborats, afegint colors, confeti o materials esponjosos ...

Dinàmiks / Dani Jiménez
Activa el teu enginy, experimenta amb ell i troba les solucions dels reptes que et proposa el Dani i la família del Dinàmik! Divertits experiments amb els quals podràs elaborar, crear, experimentar i construir. Tots combinen el procés d’elaboració amb una manualitat, per despertar la creativitat i ganes d’imaginar.

Ens agrada el futbol / Valentin Verthé ; il·lustracions: Alain Boyer
Una enciclopèdia sorprenent, increïble i delirant, on podem trobar dades molt curioses, informació sobre els teus jugadors predilectes, els secrets dels grans equips, noms de llegenda,  el palmarès de les competicions... I els rècords, les dades més insòlites i les tècniques per sentir tota la passió pel futbol.

Dinosaures i altres animals prehistòrics / Matt Sewell
Et donem la benvinguda al món terrorífic dels dinosaures! Coneix l’enorme diplodoc, amb una cua que podia fer esclafir com un fuet, l’aterrador Utabraptor, amb unes urpes tan grosses com aquest llibre, o el dinosaure armat amb punxes i corones d’espines conegut com el “diable banyut del riu de la mort”, entre altres. T’atreveixes a endinsar-t’hi?

I a més...

Robotmanía / Raúl LapeiraAndreu Marsal ; il·lustracions de Alejandra Morenilla
Exploradors de l'espai / il·lustracions i projecte gràfic: Giulia de Amicis
Pirates a la vista / David Long ; il·lustrat per Harry Bloom
100 endevinalles noves per a tothom / Pere Martí i Bertran ; il·lustracions de Núria Feijoó
El Gran llibre del mar / Yuval Zommer
Tesla : el mag de l'electricitat / Ainhoa Rebolledo ; il·lustracions de Iratxe López de Munáin

Amb el suport de: