Notícia

Novetats per a infants - Abril 2017

24 de març de 2017

A la sala infantil ja teniu a punt una breu selecció de novetats que us faran riure, passar una mica de por i descobrir motles maneres de crear projectes artístics basats en obres de grans artistes.

Destaquem una col·lecció per a petits lectors que és diu El bagul dels monstres. on hi trobarem petites històries que ens parlen dels monstres més coneguts de l’univers. Aquí ten teniu alguns:
La Bruixa / Enric Lluch, Óscar T. Pérez
El Fantasma / Enric Lluch, Rodrigo Luján
Una Bruixa descontrolada / editat per Roberto Pavanello
El Vampir / Enric LluchFernando Falcone
El Zombi / Enric LluchOriol Hernández

       

El Despertar de la fuerza : [la historia de la película en cómic]
Adaptació de la pel·lícula Star Wars: El despertar de la força. De les cendres de l'Imperi Galàctic ha sorgit una nova Ordre, i l'ombra del costat fosc torna a planar sobre l'univers. Només un reduït grup, liderats per Leia Organa, estan disposats a lluitar. La seva única esperança és trobar a Luke Skywalker, l'últim Jedi, que va desaparèixer fa molt de temps. Però serà capaç de trobar-lo aquesta nova generació de lluitadors per la llibertat?

Arte 3D en acción : 36 proyectos creativos inspirados en artistas desde Donatello hasta Ai Weiwei / Maja Pitamic i Jill Laidlaw
L’art tridimensional -ja sigui escultura, ceràmica, instal·lacions, tèxtils o collage- combina l’art visual i el físic, i és ideal pels nens que gaudeixen treballant amb les mans i embrutant-ho tot! Aquest llibre acosta els joves artistes (a partir de 6 anys) a les obres d’art en tres dimensions de tots els temps com a inspiració per a emocionants idees creatives.

Destinos perrunos / textos: Sébastien Perez ; il·lustracions: Benjamin Lacombe
Aquest conte és una antologia de relats i poemes sobre gossets que no van tenir un bon final..., o si. Un petit volum, un cucada de regal per als amants dels gossos però també per a tothom. Per veure'ls, recordar-los, sentir això que ells senten per tu, i per què no, somriure amb l'evocació d'un amic caní estimat. Un toc diferent al conte de final amb perdiu, aquest llibre recopila quinze destins de gossos, increïbles, terrorífiques, tristes i fins i tot horribles. Cadascun d’aquests animals han tingut un destí  extraordinari o, almenys, poc convencional.  Les il·lustracions de Benjamí Lacombe, acompanyen aquests relats. Edelvives segueix publicant obres de gran mestratge, de grans autors del fantàstic, units a il·lustradors d'important renom internacional. Entre ells la punta de llança és sens dubte el francès Benjamin Lacombe, el qual converteix tot el que toca en "bella realitat".

Cuentos escritos a máquina / Gianni Rodari
«El cocodril savi», «El motorista enamorat», «Me'n vaig amb els gats», «El món en llauna» i «El doctor és fora» són alguns dels 26 relats breus que integren aquest volum. En ells, Gianni Rodari planteja i descriu de forma magistral situacions plenes d'humor, imaginació i fantasia, per oferir-nos la seva genial visió crítica i desbordant d'ironia del món que ens ha tocat viure.