Notícia

Novetats per a infants de 6 a 10 anys

18 de setembre de 2018

La Maranyota / Sans & Montañá
Un vampir, un home llop, tres fantasmes, quatre ogres, dues dotzenes de zombis, cinc mòmies i mitja, setanta grèmlins, un orc, l'abominable home de les neus, un grapat de trols pudents, un gegant famolenc, un llimac alienígena corrosiu, un ciclop que et mira malament, o el terrorífic Godzilla. Tots aquests monstres junts no fan ni la meitat de por que la criatura que s'oculta entre les pàgines d'aquest llibre...

El tren de les parades sense nom / Carles Sala i Vila ; il·lustracions d'Estela de Arenzana
La Lia puja al tren en direcció a Quintaforca. I no hi va gens contenta: els pares l'envien a casa de l'àvia, a muntanya, per passar-hi les vacances. Però es fixa en una cosa estranya: el rètol de l'estació està en blanc. Segurament el deuen estar reparant...I al vagó viatja un personatge sospitós que sembla ben bé un dolent de les pel·lícules. El trajecte no serà tan avorrit ni tranquil com la Lia es pensava.

L'atac del caçador de superherois / Santi Anaya ; Sess
La vida d'un superheroi no sempre és fàcil, i menys quan la Clara i en SuperÀlex topen amb un robot que ho captura tot sense excepció, és desesperant! Sabran desfer-se d'aquest individu?

Mapa de ciutats somiades / un conte de Joana Pijama ; il·lustrat per Anduluplandu
Mapa de ciutats somiades és un relat amb paraules i dibuixos a partir de les inquietuds dels infants de cada població descrita: L’Ametlla de Mar, Amposta, Cambrils, Constantí, Falset, Gandesa, Montblanc, Móra d’Ebre, Reus, Salou, Tarragona, Torredembarra, Tortosa, Valls, El Vendrell i Vila-seca.
En aquest llibre il·lustrat el lector trobarà aquestes localitats transformades en llocs ideals als ulls dels petits així com una eina per al debat entorn de les ciutats actuals, les seves mancances i necessitats.

I a més...

La carta / Roser Rimbau, Rocío Araya
La Candela està enfadada / Ricardo Alcántara ; il·lustracions de Mercè López
Flairosa: la bruixa dels sabons / Carles Sala i Vila ; il·lustracions de Cristina Sardà
La Sara i el Pelut: un poni que fa lladrucs / Jan Birck
La font / conte recollit per les escoles Waldorf ; il·lustracions: Àuria G. Galceran
La buscadora de tresors / Montserrat Balada ; il·lustracions de Núria Feijoó
El nen llavor / Levi Pinfold