Notícia

Novetats per a joves

23 de febrer de 2017

Trilogia Amor immortal de Cate Tiernan
Amor immortal “Ahir a la nit tot el meu món es va ensorrar. Ara fujo corrents, morta de por.”
Foscor total “La foscor, com un animal terrible i esgarrifós, s’enroscava dins meu; creixia i creixia. Jo estava aterrida. Sentia que no podia controlar el meu propi poder.”
Llum immortal “Hi ha gent que intenta passar l’hivern sense agafar cap refredat. Jo el que intento és passar una vida sense atraure cap a mi les forces del mal. Tot és relatiu.”

El Mar i la serp / Paula Bombara
Una nena que creix. Un pare. Una mare. Una època històrica: la darrera dictadura militar argentina. Amb una escriptura tan continguda com el dolor dels personatges, aquesta novel·la narra la vida d'una família que ens convida a reflexionar sober la història de tot un país.

La Chica del abrigo azul / Monica Hesse
Amsterdam, 1943. La jove Hanneke es dedica a comprar i vendre tot el que troba al mercat negre, d'amagat dels seus pares. És la seva manera de rebel·lar-se davant l'ocupació alemanya i suportar la pèrdua del seu xicot al front. Però la seva vida dóna un gir quan una de les seves clientes li fa un encàrrec inusitat: que localitzi a una noia jueva que mantenia oculta i que ha desaparegut sense deixar rastre. Ha de trobar-la abans que la trobin els nazis. 
Un relat commovedor i inoblidable de valentia, dolor i amor en temps impossibles. Basada en una meticulosa documentació, La noia de l'abric blau és una extraordinària i captivadora novel·la d'una de les noves veus de la ficció històrica.

Tercer sense ascensor / Lara A. Serodio
Barcelona. Una nit. Dues cites. Tres possibles companys de pis. Quatre amigues... I una de les fi nals de lliga més disputades de la història del futbol. Cites impossibles entre seguidors de clubs rivals, trobades surrealistes, decisions extremes, festes que surten de mare i tot un seguit de confi dències via mòbil, mentre nous inquilins van i vénen a la recerca del tercer sense ascensor.