Novetats juvenils

Novetats juvenils

15 de desembre de 2017

Per acabar l’any, la biblioteca us porta una llarga llista de novetats que hem rebut de novel·la juvenil.

Crueltat / Scott Bergstrom
La Gwendolin, de 17 anys, ha viscut a tot el món i parla molts idiomes perquè el seu pare és diplomàtic, o això creu ella. Ara viu a Nova York i el seu pare treballa a la seu de les Nacions Unides. Però un dia ell desapareix i la Gwendolin descobreix que en realitat era un agent de la CIA i que uns gàngsters l'han raptat. El seu pare li ha deixat un missatge encriptat i ella decideix anar a buscar-lo a París, seguint-li la pista. Allà és entrenada durament per una agent del Mossad que la converteix en una espia despietada i disposada fins i tot a matar...

El Mundo que se hunde / Mintie Das
Charlie, Sadie, Liu, Raquel i Ingela son cinc valentes noies que, al segle XVIII, no dubten en navegar pels set mars a bord d’un vaixell robat per a localitzar a les seves families, desaparegudes durant l’infame dia de la Destrucció. Elles van aconseguir sobreviure i ara, sense més armes que la seva determinació i coratge, las noies pirata forjaran al seu pas una cuirassa d’heroisme i fortalesa que les mantindrà segures en un món dominat pels homes.

El Soterrani / Natasha Preston ; traducció d'Esther Roig
L’has de conèixer per poder-te’n escapar. Quatre noies tancades per un segrestador. Elles són les seves flors, les seves perfectes i pures flors. Però, quant temps podran sobreviure dins d’un soterrani?

L'Última foscor / Piers Torday ; traducció d'Anna Puente i Llucià.
Aquesta és la història d'en Kester. Després de rescatar les últimes criatures salvatges de la terra, creu que l'aventura per fi ha acabat. Però no podia equivocar-se més perquè: 1. Un helicòpter es dirigeix directament cap a ell. 2. Sent veus estranyes de sota terra. 3. La lluita ha començat. Guanyadora del Premi de Novel·la de The Guardian

Vertígen / Katharine McGee ; traducció d'Imma Estany (col·lecció La Planta mil ; 2).
Després del terrible accident que va marcar el final de festa més amarg de les seves vides, els habitants de la supertorre de mil plantes que s'alça a Nova York lluiten per tornar a la normalitat. Però no és fàcil. Tot i gaudir de tecnologia punta i luxe futurista, un grup de joves amaga secrets que faran trontollar la torre més alta que s'ha construït mai. I mentrestant, una noia misteriosa acaba d'arribar a la ciutat disposada a provocar tant d'enrenou com li sigui possible. I sap perfectament per on començar. A més, sense que ho sàpiguen, algú els vigila... Algú obsessionat amb la revenja.

I a més...

Blackthorn key / Kevin Sands
El Bolígraf de Higgs / Rubèn Montañá
Camins de nit / Raimon Portell
De nadie : que no te digan cómo has de vivir / May R. Ayamonte
Foc al cor / Maria Carme Roca
El Hermano del tiempo / Miguel Sandín
Pedres al camí / Víctor Panicello
Pell de seda / Vicent Sanhermelando
El Poder de las sombras / Lauren Kate ; traducción de Marta Mabres Vicens (col·lecció Oscuros ; 2).
El Triangle rosa / Silvestre Vilaplana