Notícia

Novetats juvenils

18 de setembre de 2018

Com una tempesta que arriba sense avisar / Glòria Marín
Després de deu anys d'absència, la Michelle, la tieta de la Valentina, torna al poble. Però el que és una gran notícia per a la noia, no ho sembla tant per al pare i l'avi. Aviat, la Valentina comença a adonar-se que no coneix la seva família com pensava i que les cases s'assemblen a les persones: quan obres de bat a bat els finestrons i sacseges les parets, queden al descobert els secrets que s'hi amaguen.

La fabuladora / Marisol Ortiz de Zárate
La vida ens va canviar brutalment quan vam deixar el nord per anar a viure al sud, a la Casa del Alto. Tot es va torçar en aquell moment, els nostres pares van haver de marxar i ens van deixar solos als tres. La meva germana, la gran, tenia diversos noms: Julia, Mamelai, Shirley..., encara que només un era el real. Era una bona contista la meva germana, t'ho asseguro, la millor que he conegut. Em dic Daniel Federico i no sóc escriptor, però no callaré res, perquè res del que va passar aquell estiu mereix ser oblidat.

Les filles de Tara / Laura Gallego
El món natural de Mannawinard fa molt temps que s’enfronta al món tecnològic de les dumes. Cinc humans d’orígens diferents i un androide tenen la solució; però abans s’hauran de trobar i emprendre junts un viatge ple de perills en què mercenaris, mutants i robots destructius intentaran acabar amb les seves vides. Les filles de Tara es desenvolupa en un món on la manipulació genètica i el perfeccionament de les màquines fan que molts humans es plantegin un retorn a la natura.

Johnson & Johnson: ausetans i extraterrestres / Fede Cortés
Johnson & Johnson són dos germans detectius que viuen a Falset. El Jota és el més gran. Inconstant, desentès, malgastador i inconscient, però a vegades té idees genials. El petit, el Jota Efa, festeja amb la secretària del jutjat, una manya que els ajuda a resoldre els casos que investiguen.

La chispeante magia de Penélope / Valija Zinck
Penélope té onze anys i sempre s'ha sentit diferent als altres nens; el seu pèl és gris des que era petita i, de vegades, pot sentir les paraules de la seva mare abans que ella parli. Un dia, en despertar, descobreix que el seu pèl s'ha tornat vermell brillant i que a més, pot volar! Penélope està decidida a descobrir per què és capaç de fer coses que ningú pot i per això emprèn un viatge en el qual la màgia serà la seva millor aliada.

El último sueño de lord Scriven / Eric Senabre
Banerjee és el detectiu més peculiar que existeix. Es submergeix en somnis per descobrir els misteris, però el seu mètode té una contraprestació: mai pot excedir els vint minuts. La visita d'un majordom arrossegarà Banerjee i al seu ajudant Christopher pels carrers de Londres i els mons onírics.

Amb el suport de: